Καλησπέρα,

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και θεωρώ ότι η εθνική Ελλάδας έχει έναν πολύ ικανό προπονητή. Η ομάδα συνδυάζει πλέον εμπειρία αλλά και ενθουσιασμό των νέων παικτών.

Το πιο σημαντικό για την εθνική μας είναι η εμπειρία. Την οποία πλέον έχουμε από μεγάλες διοργανώσεις. Διαθέτουμε καλή ψυχολογία και μεγάλη πίστη. Επίσης για εμάς είναι πλεονέκτημα ότι ξεκινάμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τις διοργανώτριες.

Γιατί η Πολωνία θα έχει μεγάλο άγχος για να κερδίσει και αυτό το κομμάτι μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε.

Όσο για το τι μπορώ να πω από όσα είδα στην προετοιμασία έχω έναν γενικό κανόνα. Όλη η προετοιμασία των εθνικών ομάδων που είναι μετά το τέλος των πρωταθλημάτων και περιμένοντας τη διοργάνωση προσέχουν να προστατεύσουν τον εαυτός του ώστε να τα δώσουν όλα μετά.

Στα φιλικά δεν μπορείς να δεις τις πραγματικές ικανότητες μίας ομάδας γιατί λειτουργούν με μία σχετική χαλαρότητα, Δεν πρέπει λοιπόν να κάνουμε κριτική με βάση αυτά τα δεδομένα. Θα είναι εντελώς διαφορετικά στην διοργάνωση.

Τέλος όταν μιλάμε για ένα μίνι πρωτάθλημα -ουσιαστικά τρεις αγώνες- παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να ξέρεις αν υπάρχει επιστροφή, είναι σημαντικό τουλάχιστον να μην χάσεις το πρώτο ματς.

Εύχομαι και πιστεύω ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση.

Θα τα ξαναπούμε μετά το ματς με την Πολωνία…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ