Ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναμένεται να μετακινηθεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη θέση του παραιτηθέντος Χρήστου Παπουτσή. Σύμφωνα με το Mega, στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη θα υπάρξουν δύο υφυπουργοί, οι κ.κ. Μανώλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η έκπληξη αναμένεται να έρθει από το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον κ. Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Ανάπτυξης και φέρεται να είναι η Άννα Διαμαντοπούλου.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, η κυρία Διαμαντοπούλου δεν διέψευσε τις πληροφορίες που τη φέρουν να μετακινείται στο υπουργείο Ανάπτυξης και παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις, αργά την Τρίτη, ή την Τετάρτη, όπως είπε.

Σε μία τέτοια περίπτωση, μετακίνησης της Άννας Διαμαντοπούλου, προκύπτει άλλη μία «καραμπόλα», που αφορά στη θέση του υπουργού Παιδείας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επικρατέστερος για τη θέση αυτή είναι ο προερχόμενος από τη ΝΔ, αναπληρωτής υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, η ορκωμοσία των νέων υπουργούν έχει προγραμματιστεί να γίνει νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ