Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Pininfarina

Pininfarina

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών του Κέντρου Σχεδίασης και των 10 ετών από την δημιουργία του Κέντρου Μηχανολογίας του οίκου Pininfarina οι Ιταλοί παρουσιάζουν στην ελβετική έκθεση ένα πρωτότυπο αντάξιο της διπλής τους επετείου. Ο λόγος για το πρωτότυπο Pininfarina Cambiano, ένα πολυτελές τετράθυρο coupe που αντλεί την έμπνευσή του από τη Lancia Florida […]

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών του Κέντρου Σχεδίασης και των 10 ετών από την δημιουργία του Κέντρου Μηχανολογίας του οίκου Pininfarina οι Ιταλοί παρουσιάζουν στην ελβετική έκθεση ένα πρωτότυπο αντάξιο της διπλής τους επετείου.

Ο λόγος για το πρωτότυπο Pininfarina Cambiano, ένα πολυτελές τετράθυρο coupe που αντλεί την έμπνευσή του από τη Lancia Florida II του 1957.

Υιοθετώντας μια ρηξικέλευθη διάταξη όσον αφορά τις θύρες το Cambiano διαθέτει μία και μόνο πόρτα από την πλευρά του οδηγού και δύο πόρτες από την άλλη πλευρά οι οποίες ανοίγουν αντίθετα να υφίσταται κεντρική κολώνα στο ενδιάμεσο.

Το προφίλ του ιταλικού πρωτοτύπου συμπληρώνουν η γυάλινη οροφή, οι διογκωμένοι θόλοι τα LED φωτιστικά σώματα η ενεργή γρίλια που ανοιγοκλείνει ανάλογα με τις απαιτήσεις του κινητήρα.

Ο τελευταίος, ένας μικρής χωρητικότητας turbodiesel λειτουργεί ως γεννήτρια φορτίζοντας τις μπαταρίες με τις οποίες εφοδιάζεται το Cambiano και οι οποίες τροφοδοτούν τους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες των 82 ίππων που κινούν το βάρους 1.700 κιλών ιταλικό πρωτότυπο.

Η συνδυαστική ισχύς των 440 ίππων επιτρέπει στο Cambiano να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα και να φτάνει την τελική ταχύτητα των 275 χλμ./ώρα ενώ, αξίζει να σημειωθεί, ότι η αυτονομία του ανέρχεται στα 200 χλμ.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα πολυτελή υλικά, δέρμα, ξύλο και αλουμίνιο σε επιλογές σύμφωνες με τον πρωτότυπο χαρακτήρα του αυτοκινήτου καθώς το ξύλο επιλέγεται ως επένδυση του πατώματός του που αποτελείται εξολοκλήρου από το φυσικό αυτό υλικό.

auto.in.gr

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024