Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ημερίδα για την χαμένη «ποιότητα ζωή» του σημερινού Έλληνα

Ημερίδα για την χαμένη «ποιότητα ζωή» του σημερινού Έλληνα

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα χειρουργός, μια ψυχολόγος, μια ανασιθησιολόγος θεραπείας πόνου και παρηγορητικής αγωγής, ένας γευσιγνώστης, ένας οινοχόος και μια ιστορικός τέχνης;

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα χειρουργός, μια ψυχολόγος, μια ανασιθησιολόγος θεραπείας πόνου και παρηγορητικής αγωγής, ένας γευσιγνώστης, ένας οινοχόος και μια ιστορικός τέχνης;

Η απάντηση είναι απλή, την αναζήτηση της χαμένης «ποιότητας ζωής» του σημερινού Έλληνα, που βρίσκεται στη δίνη της παγκόσμιας κρίσης και πλήττεται οικονομικά και ψυχολογικά.

Τι μπορεί να γλυκάνει την πικρή ζωή μας και ποιες μικρές απολαύσεις μπορούν να μας δώσουν καθημερινή χαρά;

Απαντήσεις στην αναζήτηση της χαμένης «ποιότητας ζωής» του Έλληνα πολίτη θα δοθούν στην Ημερίδα Τέχνης-Επιστήμης-Γευσιγνωσίας που διοργανώνει η Κλινκή του χειρουργού Κωνσταντίνου Μ.Κωνσταντινίδη, MD, PhD, FACS, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στο κτήριο της οδού Πειραιώς 138, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, 18:00 – 21:00μ.μ.

Η ιδέα αλλά και η διοργάνωση της πρωτότυπης Ημερίδας ανήκει στη Ψυχολόγο Υγείας Άννα Χατζηδημητρίου (BA, MSc, Cpsychol), συνεργάτιδα του κ.Κωνσταντινίδη, η οποία δήλωσε πως «στόχος της Ημερίδας είναι ο εμπλουτισμός της καθημερινότητας με μικρές αλλά σημαντικές απολαύσεις που ανυψώνουν το ηθικό μας και μας δίνουν την δυνατότητα να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το αύριο.
Και αυτό γιατί ζούμε στην εποχή που η αφθονία έφερε την κρίση και η κρίση την στέρηση, με επακόλουθο την αποξένωση μεταξύ των ανθρώπων, τη μείωση της απόλαυσης και την απειλή στο ανοσοποιητικό μας».

Στην ημερίδα επίτιμοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα είνα ο Κωνσταντίνος Μ. Κωνσταντινίδης, MD, PhD, FACS Γενικός Χειρουργός, η Αθηνά Βαδαλούκα, αναπληρώτρια Καθηγήτρια θεραπείας πόνου και παρηγορητικής αγωγής, η Ελένη Κυπραίου, ιστορικός τέχνης-τεχνοκριτικός, ο Νίκος Λουκάκης, Οινοχόος – Cellier Wine manager και ο γνωστός γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης.

health.in.gr

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024