Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τη... μπαγκέτα του ρυθμού θέλει ο Ίβκοβιτς κόντρα στην Καντού

Τη… μπαγκέτα του ρυθμού θέλει ο Ίβκοβιτς κόντρα στην Καντού

Ο έλεγχος του ρυθμού θα αποτελέσει το «κλειδί» για τη νίκη στην αναμέτρηση με την Καντού την Τετάρτη (9/11, 21:45) για την 4η αγωνιστική στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα, σύμφωνα με τον τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Σέρβος, μίλησε για το ματς με τους Ιταλούς, λέγοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι αυτοί που θα επιβάλουν τον ρυθμό τους. Παπανικολάου: «Δεν πάμε για... βόλτα». Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τα... Ερυθρόλευκα γενέθλια!

Ο έλεγχος του ρυθμού θα αποτελέσει το «κλειδί» για τη νίκη στην αναμέτρηση με την Καντού την Τετάρτη (9/11, 21:45) για την 4η αγωνιστική στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα, σύμφωνα με τον τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Σέρβος, μίλησε για το ματς με τους Ιταλούς, λέγοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι αυτοί που θα επιβάλουν τον ρυθμό τους.

«Δεν ξέρω εάν αρκεί να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο για να πάρουμε τη νίκη. Η Καντού είναι έμπειρη, έχει παίκτες με πολλές παραστάσεις από την Ευρωλίγκα. Θέλω να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Οι Ιταλοί έχουν κερδίσει ήδη δύο ματς στην έδρα τους και σε αυτό το τρίτο γι’ αυτούς, ελπίζω να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα.

Να παίξουμε καλή άμυνα, δυνατά, πιεστικά, να μην τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό στο τρίποντο. Να τρέξουμε όσο μπορούμε και να βρούμε ρυθμό. Εμείς έχουμε δώσει πολλά και συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Πολλές προπονήσεις και… θεραπείες. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών».

Παπανικολάου: «Δεν πάμε για… βόλτα»

Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε: «Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Δεν πάμε εκεί για βόλτα. Θέλουμε και τους τρεις τίτλους. Δεν άλλαξαν οι στόχοι επειδή άλλαξε το ρόστερ. Να συνεχίσουμε αυτή τη μεγάλη ιστορία του Ολυμπιακού. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όλες οι ομάδες είναι άξιες να βρίσκονται στην Ευρωλίγκα. Η Καντού έχει καλό ρόστερ, έχει έμπειρους παίκτες, οπότε θέλει προσοχή, να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη».

«Ερυθρόλευκα γενέθλια»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, από εκεί και πέρα ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου προγράμματος της, τα «Ερυθρόλευκα Γενέθλια». Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των Πειραιωτών:

«Σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας στην Euroleague, τρεις τυχεροί που θα έχουν τα γενέθλια τους την ημέρα του αγώνα και θα έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα απολαμβάνουν μια αξέχαστη εμπειρία δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Θα τους περιμένει μια μοναδική σειρά προνομίων αλλά και η δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα μεγάλο δώρο για κάθε εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού για την διοργάνωση της Euroleague.

Ο κάθε τυχερός θα έχει τη δυνατότητα να συνοδεύεται από έναν φίλο ή μια φίλη του, να παρακολουθήσει τον αγώνα δίπλα στο παρκέ, να συμμετάσχει στον διαγωνισμό του ημιχρόνου διεκδικώντας είτε μια κάρτα διαρκείας στα court-seats για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, είτε ένα ταξίδι με την ομάδα μας στο εξωτερικό, να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες και τις cheerleaders μας και να φωτογραφηθεί μαζί τους, να επισκεφθεί τα αποδυτήρια της ομάδας και να παρακολουθήσει τη συνέντευξη τύπου των προπονητών, ενώ και το Official Olympiacos BC Store θα προσφέρει στον κάθε συμμετέχοντα ένα πακέτο δώρων με διάφορα συλλεκτικά προϊόντα της ομάδας μας. Μια μοναδική, αξέχαστη και ολοκληρωτική εμπειρία!

Όσοι λοιπόν έχουν τα γενέθλια τους στις παρακάτω ημερομηνίες και επιθυμούν να συμμετέχουν στο νέο αυτό πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι και μια ημέρα πριν τον κάθε αγώνα, στέλνοντας μια φωτοτυπία της Ταυτότητας τους μαζί με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο 210-4527601 (fax) ή στο info@olympiacosbc.gr με την ένδειξη «Ερυθρόλευκα Γενέθλια». Σε περίπτωση που σε κάποιον αγώνα υπάρξουν παραπάνω από 3 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και οι νικητές θα ενημερωθούν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024