Προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού σε προνομιακές τιμές θα προσφέρει και φέτος ο Όμιλος Βιοϊατρική, την περίοδο 24-29 Οκτωβρίου στα πλαίσια του Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού (Οκτώβριος).

Ο απεικονιστικός προληπτικός έλεγχος μαστού θα προσφέρεται στις μονάδες Βιοιατρική, Ευρωδιάγνωση και τις Bιοκλινικές στην Αττική και την Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, οι παρακάτω διαγνωστικές εξετάσεις θα παρέχονται, σε όσες ενδιαφερόμενες τις προγραμματίσουν έγκαιρα, στις εξής ειδικές τιμές:

  • Εξέταση Α – Ψηφιακή Μαστογραφία: Τιμή προσφοράς 50 €
  • Εξέταση Β – Υπέρηχος Μαστών: Τιμή προσφοράς 25 €

Ο προγραμματισμός της εξέτασης μπορεί να γίνει άμεσα, καλώντας στο τηλέφωνο 210 6966100 ή στα τηλέφωνα των μονάδων του Ομίλου.

Οι προνομιακές τιμές ισχύουν μόνο για προγραμματισμό των εξετάσεων μεταξύ 19 και 29 Οκτωβρίου και απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες.

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συχνότερα εμφανιζόμενο καρκίνο στο γυναικείο πληθυσμό σε όλο τον κόσμο και οι παγκόσμιες αντικαρκινικές εταιρείες συνιστούν την πραγματοποίηση μία μαστογραφίας κάθε χρόνο σε όλες τις γυναίκες άνω των 40 ετών.

Με την παραπάνω δράση, ο Όμιλος Βιοϊατρική δίνει πρόσβαση σε ένα ευρύτερο γυναικείο κοινό σε απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις ποιότητας. Υπογραμμίζεται έτσι η ανάγκη πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τονίζεται η αξία της ψηφιακής μαστογραφίας και του υπερηχογραφικού ελέγχου των μαστών για τη διάγνωσή του.

health.in.gr