Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mega: Οι Νέες Σειρές 2011-2012

Mega: Οι Νέες Σειρές 2011-2012

Το Mega φέτος επενδύει σε καινούριες ελληνικές σειρές. Το προβάδισμα έχει η κωμωδία, χωρίς όμως να λείπουν από το πρόγραμμα του Μεγάλου καναλιού και οι δραματικές σειρές. Δείτε τα νέα σήριαλ της χρονιάς. O μοναδικός Γιάννης Μπέζος επιστρέφει στην τηλεόραση. Στη νέα κωμική σειρά του MEGA είναι ο ιδιόμορφος μεγαλοχειρουργός που ένα παράξενο παιχνίδι της […]

Το Mega φέτος επενδύει σε καινούριες ελληνικές σειρές. Το προβάδισμα έχει η κωμωδία, χωρίς όμως να λείπουν από το πρόγραμμα του Μεγάλου καναλιού και οι δραματικές σειρές. Δείτε τα νέα σήριαλ της χρονιάς.

O μοναδικός Γιάννης Μπέζος επιστρέφει στην τηλεόραση. Στη νέα κωμική σειρά του MEGA είναι ο ιδιόμορφος μεγαλοχειρουργός που ένα παράξενο παιχνίδι της ζωής τον έφερε από την καλύτερη κλινική του κόσμου στο αγροτικό ιατρείο της γραφικής ελληνικής επαρχίας.
Η νέα κωμική σειρά του MEGA βασίζεται στην αγγλική επιτυχία “Dr Martin” με μεγάλο μέρος των γυρισμάτων να πραγματοποιείται στην Καρδαμύλη. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους θα συντροφεύσει τον Γιάννη Μπέζο στις νέες του περιπέτειες στη γραφική Ληδία.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Τάσος Νούσιας, Ζωή Ρηγοπούλου, Γιάννης Καπετάνιος, Ευαγγελία Μουμούρη.

ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ένα εκρηκτικό ζευγάρι, η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης, πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του MEGA. Μια συνηθισμένη ελληνική οικογένεια σε κρίση (κυριολεκτικά)… με τις σύγχρονες συνθήκες διαβίωσης να κάνουν πλέον τη ζωή της άνω κάτω. Η κωμική εκδοχή της πραγματικότητας, που ζούμε, μέσα από τις περιπέτειες μιας τυπικής ελληνικής οικογένειας. Γιατί όλοι οι καλοί… χρωστάνε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Θοδωρής Αθερίδης, Αποστόλης Τότσικας, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Τζένη Θεωνά.

ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Ανατρεπτικό χιούμορ, καυστική σάτιρα, γρήγοροι ρυθμοί και οι πιο αστείοι κωμικοί αυτοσχεδιασμοί σε ένα εναλλακτικό comedy show.

Πρωταγωνιστούν: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας. Εκτέλεση Παραγωγής: On–Noir Productions

ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΗ

Στη νέα ανατρεπτική κωμωδία του Mega, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υποδύεται τον Βαγγέλη. Ο Βαγγέλης είναι το γνωστό ρεμάλι, που όλοι μισούμε. Ένας άεργος, που περνάει τη ζωή του εις βάρος των άλλων, κάνοντας μικροκλοπές και πίνοντας μπύρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Κλέλια Ρένεση, Άννα Δημιτρίεβιτς, Μιχάλης Αφολαγιάν.

ΚΛΕΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Με φόντο ένα πολύβουο Κολλέγιο και πλαίσιο τις ιστορίες των σπουδαστών και των καθηγητών, ξετυλίγεται το κουβάρι της ζωής δύο παιδιών.

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη), Ορφέας Παπαδόπουλος (Άρης), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), Άντα Λιβιτσάνου (Κρίστυ)

Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Άρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος), Άννα Αδριανού (Άννα)

ΕΡΩΤΑΣ+ΤΙΜΩΡΙΑ

Είναι η νέα καθημερινή δραματική σειρά του Mega τούρκικης παραγωγής. Πρωταγωνιστές δύο νέοι άνθρωποι, ο Σαβάς και η Γιασεμίν, τους οποίους ενώνει ένας μεγάλος έρωτας αλλά τους χωρίζουν οι διαφορετικοί κόσμοι στους οποίους ζουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Στο ρόλο του Σαβάς πρωταγωνιστεί ο Murat Yildirim. Στο ρόλο της Γιασεμίν, η Nurgül Yesilcay, η οποία έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στην Τουρκία. Η σκηνοθεσία και η παραγωγή είναι του βραβευμένου Erol Avcio.

Επιμέλεια: Ευα Χατζηαργυροπούλου

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024