Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Σκορσέζε για τον Τζ.Χάρισον τα «Σκαθάρια»

Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Σκορσέζε για τον Τζ.Χάρισον τα «Σκαθάρια»

Φόρο τιμής στον κιθαρίστα των Beatles, Τζορτζ Χάρισον, απέτισαν τα εναπομείναντα «Σκαθάρια». Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Ρίνγκο Σταρ, αλλά και η Γιόκο Όνο και η σύζυγος του Τζορτζ Χάρισον, Ολίβια, έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Μάρτιν Σκορσέζε για τον Τζορτζ Χάρισον.

Φόρο τιμής στον κιθαρίστα των Beatles, Τζορτζ Χάρισον, απέτισαν τα εναπομείναντα «Σκαθάρια». Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Ρίνγκο Σταρ, αλλά και η Γιόκο Όνο και ο Νόελ Γκάλαχερ, καθώς και η χήρα του Τζορτζ Χάρισον, Ολίβια, έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Μάρτιν Σκορσέζε για τον διάσημο κιθαρίστα και τραγουδοποιό.

Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ χαρακτήρισε τον κιθαρίστα, που πέθανε το 2001, «υπέροχο άνθρωπο» και «καλό παιδί».

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε έφτιαξε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του Τζορτζ Χάρισον, εξετάζοντας τη ζωή του από τα πρώτα του βήματα στο Λίβερπουλ της Αγγλίας.

«Για πολλά χρόνια, η μουσική του ασχολιόταν με θέματα με τα οποία ταυτιζόμουν» δήλωσε ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε. «Έβρισκα σε αυτά παρηγοριά και το να ακούω τη μουσική του ήταν μια μοναδική εμπειρία. Με γοήτευε απίστευτα» πρόσθεσε.

Η ταινία περιλαμβάνει σπάνιες φωτογραφίες και βίντεο που δεν έχουν δει ξανά το φως της δημοσιότητας, καθώς και ανέκδοτα τραγούδια του πρώην Σκαθαριού.

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «George Harrison: Living in the Material World» ακολουθεί την πορεία του ως μέλος των Beatles, τη μετέπειτα σόλο επιτυχία του και την μεγαλύτερη αναζήτηση της ζωής του, την προσπάθεια να συμβιβάσει τον υλικό κόσμο με τον πνευματικό.

Στην Ελλάδα η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις 6 Οκτωβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024