Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωση Βγενόπουλου για τον «αόρατο» πρίγκιπα

Ανακοίνωση Βγενόπουλου για τον «αόρατο» πρίγκιπα

O Ανδρέας Βγενόπουλος εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία ανεφέρεται στο «ανύπαρκτο» όπως το χαρακτηρίζει ενδιαφέρον του πρίγκιπα Σουλτάν για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παράλληλα ασκεί κριτική στην ΠΑΕ και στην πλευρά Βαρδινογιάννη για τον χειρισμό του θέματος, ενώ καλεί τον Τζίγγερ να αναλάβει τις ευθύνες του σχετικά με τη ΓΗΠΕΛ. «Θα είμαι εδώ για να συνδράμω οικονομικά σε έναν Παναθηναϊκό που δεν θα υπάρχει ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης και η ΓΗΠΕΛ», καταλήγει. Τι απάντησε ο Τσάκας για «τα παραμύθια της  Χαλιμάς», ενώ ετοιμάζεται πληρεξούσιο σε δικηγόρο...

O Ανδρέας Βγενόπουλος εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία ανεφέρεται στο «ανύπαρκτο» όπως το χαρακτηρίζει ενδιαφέρον του πρίγκιπα Σουλτάν για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράλληλα ασκεί κριτική στην ΠΑΕ και στην πλευρά Βαρδινογιάννη για τον χειρισμό του θέματος, ενώ καλεί τον Τζίγγερ να αναλάβει τις ευθύνες του σχετικά με τη ΓΗΠΕΛ.

«Θα είμαι εδώ για να συνδράμω οικονομικά σε έναν Παναθηναϊκό που δεν θα υπάρχει ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης και η ΓΗΠΕΛ», καταλήγει.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της γραπτής δήλωσης του κ. Βγενόπουλου:

«1. Αυτοί που αποφάσισαν να δώσουν δημοσιότητα στην απίθανη ιστορία Τσάκα προσκαλώντας τον στην ΠΑΕ για να παρουσιασθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο (!) μια μέρα που η ΠΑΕ ήταν περικυκλωμένη από δημοσιογράφους, δεν έχουν καμία σχέση με τη σοβαρότητα και την ιστορία του Παναθηναϊκού.

2. Έκτοτε, οι χειρισμοί του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ που αποφάσισε να διερευνηθεί (!) η ιστορία Τσάκα ανοίγοντας αυτή την υπόθεση και μετά την έκλεισε αλλά επί της ουσίας την άφησε ανοιχτή, χωρίς καν να θέσει όρους στον κ. Τσάκα να απέχει από δημόσιες τοποθετήσεις («ρήτρα εμπιστευτικότητας»), είχαν σαν αποτέλεσμα το διασυρμό του Παναθηναϊκού και τη χλεύη των ανταγωνιστών μας. Τα κίνητρα του μεγαλομετόχου γι΄αυτούς τους χειρισμούς τα γνωρίζει μόνο ο ίδιος και οι σύμβουλοί του, αλλά σε κάθε περίπτωση η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.

3. Το συγκρότημα Μπόμπολα δεν έχει ακόμα αντιληφθεί το «τέλος εποχής» και επιμένει να παρεμβαίνει στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού. Μετά την ανακριβή και απαράδεκτη επιστολή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ (για την οποία θα επανέλθω εν καιρώ), χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL ψευδέστατα αναφέρει ότι ο «πρίγκηψ» θα αγοράσει και την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και ότι «έχει ήδη κάνει μια πρώτη διερευνητική κίνηση…». Η σκοπιμότητα αυτών των γελοιοτήτων είναι προφανής όμως η αλήθεια είναι ότι Τσάκες και αόρατοι πρίγκιπες δεν θα μπορούσαν να είχαν κανένα διάλογο με τον Όμιλο του οποίου ηγούμαι.

4. Εν τω μεταξύ και όσο η κοινή γνώμη ασχολείται ή διασκεδάζει με τα παραμύθια της Χαλιμάς οι μέρες περνούν και η 4η Οκτωβρίου , ημέρα της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ, πλησιάζει. Καλώ τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη να αναλάβει ως οφείλει τις οικονομικές και νομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ και να αποχωρήσει όπως έχει δηλώσει ότι επιθυμεί. Η αρνητική απάντηση, ή η μη απάντησή του για τη ΓΗΠΕΛ μέχρι το τέλος της 3ης Οκτωβρίου θα σημάνει και την ακύρωση αυτής της προσπάθειας για την σωτηρία του Παναθηναϊκού. Εάν αυτό συμβεί, τότε θα πρέπει άλλοι επώνυμοι Παναθηναϊκοί να πάρουν πρωτοβουλίες και εγώ θα είμαι εδώ για να συνδράμω οικονομικά σε έναν Παναθηναϊκό που δεν θα υπάρχει ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης και η ΓΗΠΕΛ.

Υ.Γ. Στη δύσκολη περίοδο που περνάμε καλώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να είναι ψύχραιμοι και ήρεμοι. Οποιαδήποτε μορφή βίας, έστω και φραστική, με βρίσκει κάθετα αντίθετο, δεν ταιριάζει με την ιστορία του Παναθηναϊκού και δεν βοηθά στην εξεύρεση λύσεων».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Από τα γαριδάκια στα 2 δισ. ευρώ - Η πορεία του Σπύρου Θεοδωρόπουλου

Ο ιδρυτής της Chipita και επικεφαλής της Bespoke μιλά στην πρωτοβουλία Innovative Greeks Talks του ΣΕΒ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024