Η κοινωνία της πληροφορίας, η ταχύτητα στην  εναλλαγή των τεχνολογικών συστημάτων  και η συνεχόμενη ανάπτυξη της κοινωνικής  δικτύωσης απαιτούν την καθημερινή χρήση υπολογιστών και συσκευών που θα έχουν ως μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση πολλαπλών αναγκών και την αναβάθμιση της καθημερινότητας. Στo πλαίσιo αυτό, ακόμα και οι μαθητές και σπουδαστές των ιδρυμάτων σε όλη την χώρα θα πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ώστε να μπορούν να ανταλλάσουν γρήγορα πληροφορίες, να είναι όσο το δυνατόν πιο άμεσα ενημερωμένοι και, γιατί όχι, να μπορούν να χρησιμοποιούν θετικά την τεχνολογία για την ψυχαγωγία τους.

Το Getitnow.gr  παρέχει στους μαθητές τη δυνατότητα να επιλέξουν από μία ευρεία γκάμα σταθερών και φορητών υπολογιστών, tablet ή ακόμα και e-book reader με όλες αυτές τις δυνατότητες.

Eργασία και διασκέδαση

Το Getitnow.gr  προτείνει την αγορά ενός φορητού υπολογιστή όπως το Laptop HP Compaq Presario CQ56160sv αν επιθυμείτε ένα ισχυρό μηχάνημα εργασίας αλλά και διασκέδασης. Ταχύτατος σκληρός δίσκος 320GB, μνήμη 2GB για απλές καθημερινές λειτουργίες, κάρτα γραφικών Intel GMA 4500 για απολαυστικό gaming, οθόνη 15.6″ τεχνολογίας LED, με αναλογία 16:9 που παράγει πιο λαμπερές εικόνες είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που παρέχει το Compaq Presario CQ56-160SV στην προσιτή από όλους τιμή των 449 ευρώ με επέκταση εγγύησης ενός χρόνου με 19,90€.

Desktop με υψηλή διάρκεια ζωής

Αν πάλι επιθυμείτε σταθερό υπολογιστή με υψηλή διάρκεια ζωής και άψογα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να επιλέξετε το Apple iMac MC812GR-Z0M5 με ενσωματωμένη οθόνη 21,5 ιντσών, ταχύτατο επεξεργαστής Intel Core i5 2.7GHz, άφθονη μνήμη RAM 4GB, κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 6770M ιδανική για επεξεργασία φωτογραφίας βίντεο και παιχνιδιών και μια σειρά από διάφορες τεχνολογικές λύσεις που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες σε ταχύτητα και απλότητα στη χρήση. 
Πλοηγηθείτε στο Getitnow.gr και δείτε αξιολογήσεις άλλων πελατών που έχουν αγοράσει το μηχάνημα αυτό στην μοναδική τιμή των 1.598,99€ με δυνατότητα αντικαταβολής και παράδοση εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Tablet με 165 ευρώ

Εάν επιθυμείτε να τρέχετε παράλληλα με την τεχνολογία δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα tablet. Tο tablet Archos 32 αποτελεί μία ασφαλή, συνεπή και αρκετά οικονομική επιλογή για άμεση ενημέρωση, φορητότητα και εύκολη πρόσβαση στο Internet παντού στην άκρως προσιτή τιμή των 164,57€ με δυνατότητα επέκτασης εγγύησης 1 χρόνου με 19,90€. Αποκτήστε άποψη για το tablet Archos 32 διαβάζοντας αξιολογήσεις πελατών από όλων τον κόσμο.

Η βέλτιστη λύση

Ένα οικονομικό laptop που να ικανοποιεί τις βασικές ανάγκες της φορητότητας, της ταχύτητας και την μακράς διάρκειας ζωής μπορεί να το βρει κανείς στο Getitnow.gr συγκρίνοντας μοντέλα από όλους τους κατασκευαστές και λαμβάνοντας πάντα υπόψη του αξιολογήσεις χιλιάδων πελατών από όλον τον κόσμο στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Στο getitnow.gr μπορεί να βρει κανείς laptop μέσα από την μεγαλύτερη γκάμα φορητών H/Y (πάνω από 200 μοντέλα) από 319€
 
Αναβάθμιση μετά από δυο χρόνια

Στο Getitnow.gr βρίσκουμε all in one PC και σταθερούς Η/Υ όταν επιθυμούμε υψηλή απόδοση και υψηλότερης απόδοσης σε επεξεργασία πληροφοριών και αρχείων ενώ το κόστος μπορεί να ξεκινήσει από 239€ χωρίς το monitor στα σταθερά desktop και από τα 699€ στα all in one, με δυνατότητα άμεσης παράδοσης ακόμα και Σάββατο σε όλη την Ελλάδα.

H αγορά ενός δυνατού όπως του προτεινόμενου iMac σταθερού all in one ή όπως του Laptop HP Compaq Presario CQ56160sv οδηγεί σε οικονομίες κλίμακας σε όσους επιθυμούν μία λύση διάρκειας, καθότι δεν είναι απαραίτητη η αναβάθμιση σε οποιοδήποτε εξάρτημα ακόμα και σε βάθος διετίας.

Η λύση των tablet αποτελεί οδηγό σε όσους επιθυμούν ταχύτητα, ευελιξία, άμεση ενημέρωση και το Getitnow.gr ικανοποιεί τις παραπάνω ανάγκες μέσα από την μεγαλύτερη γκάμα 32 tablet σε όλη την αγορά με τιμές που ξεκινούν από 118€.

In.gr Τεχνολογία