Εάν η επιλογή μαθητικού υπολογιστή οδηγεί στην Apple, το iStorm αποτελεί το πλέον κατάλληλο μέρος για την αγορά του. Οι επισκέπτες του iStorm, εκτός του ότι μπορούν να δουν όλα τα μοναδικά προϊόντα της Apple σε πλήρη λειτουργία, να τα δοκιμάσουν και να διαπιστώσουν ποιο ταιριάζει στις ανάγκες τους, μπορούν να συμμετέχουν στα δωρεάν σεμινάρια που προσφέρει το κατάστημα και να βελτιστοποιήσουν τις γνώσεις τους γύρω από το καταπληκτικό περιβάλλον των Mac.

 • Στο iStorm (και άλλα Apple Premium Reseller Store) για αγορά Mac από μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς από τα Apple Premium Reseller Store παρέχεται έκπτωση.
 • To iStorm δίνει με κάθε Mac δώρο έως τις 30 Σεπτεμβρίου το Microsoft Office for Mac.
 • New to Mac: Όσοι θα ήθελαν να γνωρίσουν τους Mac, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις εκπαιδεύσεις διάρκειας μίας ώρας που διοργανώνει το iStorm σε ολιγομελή τμήματα. Στο σεμινάριο με τίτλο New to Mac οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τις βασικές τους λειτουργίες, καθώς και μερικά από τα προγράμματα που βρίσκονται προεγκατεστημένα σε κάθε Mac. Επίσης βλέπουν σε αντιπαραβολή τον κόσμο των Windows με αυτόν της Apple. Στην ατζέντα του μαθήματος περιλαμβάνονται το Mac OS X Lion- Το νέο λειτουργικό σύστημα, το Desktop – H Επιφάνεια Εργασίας, ο Finder – Οργάνωση & Διαχείριση Αρχείων, το Menu Bar – Ελέγξτε το Mac σας, τα Docks, Stacks & Expose – Οι Συντομεύσεις σας, τα Προεγκατεστημένα προγράμματα καθώς και η μετάβαση από τα Windows στον Mac.
 • Ενημερωθείτε για τα προγραμματισμένα σεμινάρια στο Ημερολόγιο του iStorm

Ποια χαρακτηριστικά καθιστούν τους Mac ιδανική μαθητική επιλογή;

 • Έχουν καταπληκτική σχεδίαση εσωτερικά και εξωτερικά, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία χρήσης
 • Διαθέτουν το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο, το Mac OS X Lion , που εξασφαλίζει ότι ο υπολογιστής δεν καθυστερεί και δεν κολλάει ποτέ, δεν κινδυνεύει από ιούς  και κακόβουλο λογισμικό
 • Ενσωματώνουν τα πιο προηγμένα υποσυστήματα – επεξεργαστής, γραφικά, μνήμη κλπ), εξασφαλίζοντας κορυφαία απόδοση.
 • Υποστηρίζουν πλήρως το Microsoft Office, ενώ η σουίτα εφαρμογών γραφείου  iWork, παρέχει μοναδικές δυνατότητες και λειτουργικότητα.
 • Είναι συμβατοί με όλες τις περιφερειακές συσκευές και βρίσκει αυτόματα όλα τα Wi-Fi hotspots για σύνδεση στο δίκτυο του σχολείου.
 • Η καταπληκτική σουίτα iLife που διατίθεται με κάθε Mac, αποτελείται από προηγμένες εφαρμογές  επεξεργασίας μουσικής, φωτογραφίας και βίντεο, για τη δημιουργική ενασχόληση του μαθητή στις ελεύθερες ώρες του
 • Μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εφαρμογών για τη διεύρυνση των γνώσεων του μαθητή είναι διαθέσιμο για κατέβασμα από το App Store
 • Συνομιλία βίντεο, με το Face Time από την πρώτη στιγμή και με όλους όσοι έχουν Mac,iPad, iPod touch ή iPhone

Προσωπική υπόθεση η επιλογή Mac

Η επιλογή του κατάλληλου Mac είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και σχετίζεται με τις ανάγκες του καθενός. Ενδεικτικά αναφέροντας, ένας iMac προσφέρεται για χρήση από όλη την οικογένεια και λόγω της μεγάλης οθόνης του είναι περισσότερο ξεκούραστος για πολλές ώρες δουλειά. Ένα MacBook Pro είναι κατάλληλο για μαθητές λίγο μεγαλύτερης ηλικίας  που χρειάζεται να μεταφέρουν συχνά τον υπολογιστή  μαζί τους, ενώ ένα MacBook Air, είναι τόσο ελαφρύ και μικρό, που μπορεί να αποτελεί τον σύντροφο ακόμα και νεώτερων παιδιών.  

Το βέβαιο είναι ότι από τους iMac,  τους κορυφαίους όλα-σε-ένα υπολογιστές της αγοράς με την καταπληκτική LED backlit οθόνη των 21,5” & 27”, μέχρι τα προηγμένα ΜacBook Pro, και τα νέα υπερ-φορητά και πανίσχυρα  MacBook Air,  με τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κάθε Mac προσφέρει μία μοναδική εμπειρία χρήσης,  που μεταφράζεται σε κορυφαία απόδοση,  εργονομία, λειτουργικότητα και ποιότητα. 

 • Οι τιμές των υπολογιστών Mac ξεκινούν από €1049 για τα MacBook Air, €1259 για τα MacBook Pro και €1269 για τους iMac.  

iPad: Βοηθητική συσκευή στην εκπαιδευτική λειτουργία

Διαφορετική λειτουργικότητα, αλλά εξίσου καταπληκτικές δυνατότητες, προσφέρουν σε ένα μαθητή και τα iPad, που ήδη σε πολλά σχολεία της Ευρώπης και της Αμερικής, αξιοποιούνται ως βοηθητική συσκευή στην εκπαιδευτική λειτουργία. Έτσι εάν ο μαθητής αναζητά μία ελαφριά, αλλά ισχυρή φορητή συσκευή, με δυνατότητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο, ανάγνωσης e-books ή/και μαθητικών εγχειριδίων και πρόσβασης σε χιλιάδες εκπαιδευτικές εφαρμογές, τότε το iPad αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή.

Επισκεφτείτε το iStorm, μιλήστε με το εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό μας και επιλέξτε το  Mac ή το iPad που θα απογειώσει τις δυνατότητες σας.

iStorm
Πλατεία Κολωνακίου, Αθήνα
Τηλ.: 211 999 7590.,
www.iStorm.gr

In.gr Τεχνολογία