Το βασίλειο της νοικοκυράς και του νοικοκύρη, κάντε πιο ευχάριστο τον χρόνο παραμονής σας σε αυτό το δωμάτιο με μικρές αλλαγές και νέα αντικείμενα.

1. Αφαιρέστε όλες τις μικροσυσκευές και τα αντικείμενα που έχετε συσσωρεύσει πάνω στους πάγκους, σίγουρα κάποια είναι για πέταμα και τα άλλα χωράνε σε κάποιο ντουλάπι. Η κουζίνα θα δείξει πιο καθαρή και πιο μεγάλη.

2. Ένα φρεσκαρισματάκι με ένα φωτεινό χρώμα είναι πάντα χρήσιμη σε αυτό το χώρο.

3. Διαλέξτε οικονομικά σουπλά σε κάποιο χρώμα ή bamboo και στολίστε τα στο τραπέζι, έτσι θα να είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί εσάς και την παρέα σας.

4. Τοποθετήστε στο τραπέζι ένα μικρό βάζο με λουλούδια ή ένα γλαστράκι με κάποιο μυρωδικό όπως π.χ. δυόσμο.

5. Εάν έχετε κουρτίνα στο παράθυρο δοκιμάστε ένα ριντό bamboo.

6. Δώστε και χρώμα και ζωντάνια στην κουζίνα τοποθετώντας ένα ή περισσότερα ράφια με γυάλινα βάζα που μέσα θα έχουν, τα μικρότερα διάφορα μπαχαρικά και τα μεγαλύτερα ζυμαρικά.

7. Ανάμεσα στα ντουλάπια τοποθετήσετε αντί για πλακάκι μία βινυλική ταπετσαρία, όπου πλένεται, σ΄ ένα ωραίο χρώμα ή με κάποιο θέμα. (η κουζίνα καλό είναι να είναι μονόχρωμη)

8. Κρεμάστε σ΄ένα τοίχο καδράκια με θέμα την κουζίνα

9. Σ΄ένα φωτεινό σημείο της κουζίνας, τοποθετείστε ένα δίσκο με μικρά γλαστράκια με μυρωδικά φυτά όπως δυόσμο, μαϊντανό κ.λπ. 

10. Δημιουργήστε ένα ράφι με βιβλία μαγειρικής ή τοποθετήστε τα σε κάποιο υπάρχον γωνιακό ράφι που συνήθως διακοσμείται με διάφορα μπι

μπελό.

Ειρήνη Κουρή
ID group
Interior design group
Ακτή Μουτσοπούλου 36, 185 36 Πειραιάς
κιν. 6977 707066
www.id-group.grΚαταθέστε
τις ιδέες σας ή τις εμπειρίες σας από τη δική σας ανακαίνιση!

in.gr