Η οικογένεια Γιαννακόπουλου παραμένει στο τιμόνι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ένα ακόμη χρόνο, παρά το γεγονός ότι η «πράσινη» ομάδα συνεχίζει να είναι προς πώληση όπως αναφέρει ανακοίνωση του «τριφυλλιού». «Η οικογένεια Γιαννακόπουλου ακόμη και με σημαντικά μειωμένο προϋπολογισμό, θα παραμείνει στην ηγεσία για άλλη μια χρονιά. Δεν επιθυμεί να μείνει η ομάδα ακέφαλη».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήρθε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον τεχνικό της ομάδας Ζέλικο Ομπράντοβιτς. O Σέρβος προπονητής δεν έκανε δηλώσεις μετά τη συζήτηση, ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι θεωρείτε απίθανη η φυγή του, ενώ ξεκαθάρισε ότι ζήτησε την παραμονή των Αντώνη Φώτση, Κώστα Τσαρτσαρή και Στράτου Περπέρογλου, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι.

Ο πρώτος όπως είναι ήδη γνωστό έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Μπαρτσελόνα για διετές συμβόλαιο, ωστόσο δεν έχει ακόμα συζητήσει με τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η συνάντηση που αναμενόταν ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον προπονητή της ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς πραγματοποιήθηκε σήμερα. Αυτό που διευκρίνισαν o Παύλος Γιαννακόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, είναι ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι προς πώληση. Όμως, λόγω του ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής, που πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η οικογένεια Γιαννακόπουλου και με βασικό γνώμονα τη μεγάλη αγάπη της για τον Παναθηναϊκό, δεν επιθυμεί να μείνει η ομάδα ακέφαλη. Έτσι, η οικογένεια Γιαννακόπουλου ακόμη και με σημαντικά μειωμένο προϋπολογισμό, θα παραμείνει στην ηγεσία για άλλη μια χρονιά. Είναι κάτι το οποίο θεωρεί υποχρέωση, καθώς δεν υπάρχει τίποτα «χειροπιαστό» σε ότι αφορά την πώληση της ΚΑΕ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ