Δύο άνδρες έπεσαν νεκροί τα ξημερώματα της Παρασκευής από πυρά αγνώστου, έξω από γνωστό εστιατόριο στη διασταύρωση των οδών Τριπτολέμου και Περσεφόνης στο Γκάζι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα ήταν υπάλληλοι του εστιατορίου, ενώ άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έξω από το κατάστημα το οποίο ήταν κλειστό, κάθονταν και συζητούσαν ο παρκαδόρος του καταστήματος κι ένας ακόμη εργαζόμενος σε κατάστημα της περιοχής (35 και 37 ετών αντίστοιχα), όταν άγνωστος που πέρασε από μπροστά τους τούς πυροβόλησε τουλάχιστον έξι έως εφτά φορές με πιστόλι των εννέα χιλιοστών, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, που συνέλεξαν από την περιοχή οι αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, δράστης είναι πιθανόν ένας άνδρας κοντός που φορούσε καπέλο, ο οποίος πλησίασε τους δύο εργαζόμενους, τους πυροβόλησε και τράπηκε σε φυγή.

Ο ένας από τους δύο άνδρες ξεψύχησε επί τόπου, ενώ ο άλλος στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Από την ασφάλεια Αττικής γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη καθώς και για τη διευκρίνιση των αιτίων της διπλής δολοφονίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ