Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουκάνικα και μπριζόλες μοίρασαν σε μπάρμπεκιου Ομπάμα και Κάμερον

Λουκάνικα και μπριζόλες μοίρασαν σε μπάρμπεκιου Ομπάμα και Κάμερον

Τα σακάκια τους πέταξαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, προκειμένου να σερβίρουν μπριζόλες και λουκάνικα σε στρατιωτικούς στη διάρκεια ενός «μπάρμπεκιου» που οργανώθηκε στους κήπους της πρωθυπουργικής κατοικίας στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. Την Τρίτη, οι δύο ηγέτες δοκίμασαν τις δυνατότητές τους στο πινγκ πονγκ με αντιπάλους δύο 16χρονους μαθητές και... έχασαν.

Τα σακάκια τους πέταξαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, προκειμένου να σερβίρουν μπριζόλες και λουκάνικα σε στρατιωτικούς στη διάρκεια ενός «μπάρμπεκιου» που οργανώθηκε στους κήπους της πρωθυπουργικής κατοικίας στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Αρκετά χαλαροί, οι δύο ηγέτες ήταν πρόθυμοι να επιδοθούν σε κάποιες πιο χαρωπές δραστηριότητες έπειτα από την 90λεπτη συνομιλία τους, στη διάρκεια της οποίας προσέγγισαν ορισμένα από τα πλέον φλέγοντα ζητήματα της παγκόσμιας σκηνής -τη Λιβύη, το Αφγανιστάν, την «Αραβική Άνοιξη»- κατά την επίσημη επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στη Βρετανία.

Οι δύο άνδρες, με ανασκουμπωμένα τα μανίκια και γελαστοί, σέρβιραν τους Αμερικανούς και Βρετανούς στρατιώτες και τις οικογένειές τους, που είχαν προσκληθεί στους πρωθυπουργικούς κήπους για την περίσταση.

Πτυσσόμενα τραπεζάκια και καρέκλες είχαν καταλάβει τον μικρό κήπο με τα ρόδα, στο πίσω μέρος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Οι δύο Πρώτες Κυρίες (Μισέλ Ομπάμα και Σαμάνθα Κάμερον) είχαν επιφορτισθεί να μοιράσουν τις σαλάτες.

Την Τρίτη, οι δύο ηγέτες δοκίμασαν τις δυνατότητές τους στο πινγκ πονγκ με αντιπάλους δύο 16χρονους μαθητές και… έχασαν.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έσπευσε να δικαιολογήσει τον Βρετανό πρωθυπουργό για τις επιδόσεις του στο πινγκ πονγκ. «Το τένις είναι το άθλημά του» είπε. Και σε μια χαμένη μπαλιά του Ντ.Κάμερον, τόνισε: «Δεν γνωρίζεις τη δύναμή σου».

Οι δύο δεκαεξάχρονοι έμοιαζαν ιδιαίτερα άνετοι. Ο Μπ.Ομπάμα παρατήρησε ότι ένα από τα αγόρια έπαιζε με το ένα χέρι του στις τσέπες.

Τελικά, οι δύο ηγέτες συνήθισαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και κέρδισαν μερικούς πόντους. Ήταν, βέβαια, αργά.

«Προηγούνται πέντε; Περισσότερους από πέντε; Θεέ μου!» αναφώνησε ο Αμερικανός πρόεδρος κάποια στιγμή.

Ο Μπαράκ Ομπάμα πραγματοποιεί εξαήμερη επίσκεψη στην Ευρώπη. Ξεκίνησε από την Ιρλανδία, στη συνέχεια μετέβη στην Βρετανία, θα ταξιδέψει στη Γαλλία την Πέμπτη, ενώ τελευταίος του σταθμός θα είναι η Πολωνία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024