… Όπου παράδεισος ο τελικός φάιναλ φορ Ευρωλίγκα, και όπου ξύλο η Σιένα. Ο τρόπος που διάλεξε η Σιένα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ήταν… λίγος. Πιο λίγος μού φάνηκε ο Πανιτζιάνι. Ο Ιταλός προπονητής που ζήλεψε τη δόξα του Ζοζέ Μουρίνιο  έχοντας παράπονα από τη διαιτησία!!!

Και τα τόσα αντιαθλητικά που δεν δόθηκαν. Αρκετά όμως με αυτά. Δεν θα ξεχάσω το πρόσωπο του Νικ Καλάθη και το «Let’s go» στους συμπαίκτες του, όταν ξεκίνησε η αντεπίθεση του Παναθηναϊκού.Δεν θα ξεχάσω τη λύτρωση του Τσαρτσαρή στα αποδυτήρια των «πράσινων», αλλά και τις φωνές που ακούγονταν μέχρι έξω από τον Ιταλό τεχνικό στους παίκτες του. Τον Διαμαντίδη που αν και πάλι… βαριόταν μίλησε για το ομαδικό πνεύματα του Παναθηναϊκού.

Και τώρα Μακάμπι. Κόντρα στον big Sofo, κόντρα στους 5.000 Ισραηλινούς και τον Μπλατ. Ο Σχορτσανίτης με πλατύ χαμόγελο στην μεικτή ζώνη απαντούσε σε όλους. Όταν το ρωτήσαμε οι Έλληνες θα κάνει δώρο στον Διαμαντίδη για τα γενεθλιά του την κούπα είπε «Όχι».Λογικό το βλέπω. Είναι ο δεύτερος τελικός του. Θα τον αφήσει έτσι. Την Κυριακή πολύ θέλουν να κάνουν… σεφτέ. Αλλοι θέλουν να κάνουν ρεκόρ.  Ποιος θα δικαιωθεί θα δείξει…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ