Πόσα πολλά μπορείς κανείς να καταλάβει από την προπόνηση μίας ομάδας… Η μικρογραφία του… Παναθηναϊκού όπως όλοι πλέον χαρακτηρίζουν τη Σιένα (αν και το πρωί ο Διαμαντίδης δεν συμφώνησε με κάτι τέτοιο) δεν αποκάλυψε φυσικά τα μυστικά της ωστόσο προσπάθησε όχι με απόλυτη επιτυχία να δείξει ότι δεν είναι αγχωμένη.

Στα πρόσωπα των παικτών της το έβλεπες. Ακόμα και στα άπταιστα ιταλικά του Ζήση διέκρινες ότι ο τίτλος του φαβορί ανήκει στους… αυθεντικούς «πράσινους».

Ο Νικόλας ρωτήθηκε για την ελληνική παρουσία στη Βαρκελώνη και απάντησε στους Ιταλούς συναδέλφους. «Ναι όντως προσπέρασε τον Παπαλουκά αλλά υπάρχει και ο Διαμαντίδης. Είναι πολλοί Έλληνες σε υψηλό επίπεδο. Iο sono Greco…» Απίστευτη ατάκα δείτε τη στο video.

Από την άλλη ο Ομπράντοβιτς ήταν πραγματικά χαλαρός. Όσο τουλάχιστον ήμασταν εμείς μπροστά. Ο Αλβέρτης με φόρμα έκανε επίδειξη στα τρίποντα, αγχώνοντας τους υπολοίπους.

Και κερασάκι στην τούρτα της… πρόβα τζενεράλε του φάιναλ φορ η παρουσία του Ιμπραΐμ Κουτλουάι. Πάντα δημοσιογραφικός, μοίρασε τις πιθανότητες κατάκτησης τίτλου αλλά ευχήθηκε να το πάρει ο Παναθηναϊκός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ