Ψυχογιός Βασίλης

Διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Υγείας, Εργασίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης, Υποδομών και Περιβάλλοντος θα έχει ο πρωθυπουργός την Τρίτη, εν όψει της κατάρτισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Σταθερότητας που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή.

Νωρίς το απόγευμα, ο Γ.Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή. Έπειτα, έχουν προγραμματιστεί διαδοχικές συναντήσεις με την υπουργό Εργασίας Λούκα Κατσέλη και τον αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Κουτρουμάνη, τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον υπουργό Υποδομών Δημήτρη Ρέππα, και την υπουργό ΠεριβάλλοντοςΤίνα Μπιρμπίλη.

Επιπλέον, αύριο θα συνεδριάσουν οι Κοινοβουλευτικοί Τομείς Εργασίας (ΚΤΕ) Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγύης, Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού, Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Προστασίας του Πολίτη, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλέγγύης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Εθνικής Άμυνας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι ΚΤΕ θα συνεδριάσουν προκειμένου οι βουλευτές μέλη τους να ενημερωθούν από τους αρμόδιους υπουργούς για τις πολιτικές πρωτοβουλίες των υπουργείων τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ