Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εισαγγελική παρέμβαση για την απεργία στο Μετρό την Τρίτη

Εισαγγελική παρέμβαση για την απεργία στο Μετρό την Τρίτη

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την απεργία στο Μετρό, η οποία είχε κηρυχθείπαράνομη από τη Δικαιοσύνη, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, με στόχο να εντοπιστεί αν προκύπτει η διάπραξη αδικήματος.

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την απεργία στο Μετρό διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, με στόχο να εντοπιστεί αν προκύπτει η διάπραξη αδικήματος.

Με εντολή της εισαγγελέως διαβιβάστηκε στο τμήμα ποινικής δίωξης της Εισαγγελίας, για να μελετηθεί η πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, με την οποία κρίθηκε παράνομη η απεργία στο Μετρό της Τρίτης.

Στόχος της προκαταρκτικής είναι να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης δικαστικής απόφασης με την προκήρυξη της νέας 24ωρης απεργίας, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί αν την κινητοποίηση των εργαζομένων κήρυξε το πρωτοβάθμιο σωματείο τους ή ανώτερο όργανο.

«Να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί ειδικά όταν αναφερόμαστε σε θέματα στα οποία εμπλέκεται η Δικαιοσύνη» κάλεσε από τη Βουλή ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δ.Ρέππας, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της ΥΠΑ.

Ο κ. Ρέππας πρόσθεσε ότι όταν αποφασίζει η Δικαιοσύνη ο δικός μας λόγος περιττεύει, αναφερόμενος στο θέμα των αστικών συγκοινωνιών και απαντώντας στις επικρίσεις των κομμάτων της Αριστεράς ότι η κυβέρνηση ποινικοποιεί τους αγώνες του συνδικαλιστικού κινήματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024