Γεια σας!!

Για ένα ακόμη παιχνίδι παρακολούθησα την ομαδα μου από το σπίτι, βλέποντας μια όχι και τόσο καλή εικόνα.

Ένιωθα ότι ενώ πλησιαζαμε δεν δειχναμε κανένα σημάδι ότι θα μπορούσαμε να κερδισουμε. Δεν είχαμε τόσο καλή κυκλοφορία στην επίθεση και σε συνδυασμό με την κακή άμυνα χάσαμε και μάλιστα εύκολα.

Ευτυχώς δεν χάσαμε την διαφορά των 16 πόντων που μπορεί να μας φανεί χρήσιμη στην συνεχεια. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί για να είμαι ειλικρινής εχω κουραστεί να κάθομαι σπίτι μου και να σχολιάζω τα παιχνίδια από τον υπολογιστή, δεν είναι αυτό που θέλω να κάνω στην καλύτερη και πιο παραγωγική μου ηλικία…

Γι’αυτό όπως καταλαβαίνετε η χαρά μου είναι αρκετά μεγάλη γιατί -εκτός όλων αυτών- ουσιαστικά μετά από αποχή 6 μηνών πάτησα πάλι παρκέ κάνοντας προπόνηση με την ομαδα!

Φυσικά μέσα σ’αυτό το διάστημα συνέπεσαν και οι μήνες του καλοκαιριού και ο χρονος που χάθηκε μέχρι ν’αποφασισω με ποιον γιατρό θα κάνω την επέμβαση.

Πλέον είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή με έναν γιατρό που κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη μου και με τα αποτελέσματα να είναι αμεσα.

Ας τ’αφησουμε αυτά όμως σαν μια ανάμνηση του παρελθόντος. Και ας έρθουμε στο τώρα!

Ένα παρόν μου με κάνει να είμαι παρά πολύ αισιόδοξος για το μέλλον, γιατί οπως σας είπα μπήκα σιγά σιγά για προπόνηση με την ομαδα.

Κατι που περίμενα με μεγάλη αγωνία και όταν είδα ότι δεν εχω καμία ενόχληση ούτε κατά την διάρκεια της προπόνησης, ούτε την επόμενη μέρα τότε κατάλαβα ότι η ώρα που θα επιστρέψω πλησιάζει!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να βλέπεις τους συμπαίκτες σου ακόμα και όταν λείπει τόσο πολύ καιρό,να σε περιμένουν με χαρά και να σε ρωτούν συνεχώς πως είσαι!!

Ετσι νιώθω κ εγώ ότι είμαι πλέον ένα κομμάτι της ομάδας!

Πραγματικά περιμένω πως και πως να ξεκινήσω κανονικά με επαφή και σε κανονικούς ρυθμούς, ώστε να βοηθήσω οσο πιο πολύ μπορώ!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ