Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις των multiplex! Ο όμιλος της Village, εγκαινιάζει στις 30 Νοεμβρίου το νεότερο μέλος του. Την ημέρα εκείνη ξεκινάει επίσημα η λειτουργία των νέων Village Cinemas στο Athens Metro Mall, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.
Ο καινούργιος πολυκινηματογράφος θα αποτελείται από 5 αίθουσες, με οθόνες μεγαλύτερων διαστάσεων, 2 από τις οποίες, υποστηρίζουν τεχνολογία 3D. Η συνολική χωρητικότητα των 5 αιθουσών ανέρχεται σε 977 θέσεις. Στα νέα Village Cinemas πέρα από αγαπημένες ταινίες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στο maximum, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δίνει την δυνατότητα για φαγητό, ποτό και games. Αν πάλι θέλουν να αγοράσουν συλλεκτικά δώρα από ταινίες μπορούν να επισκεφτούν το Village Movie Store.

Τα νέα Village Cinemas στον Άγιο Δημήτριο έρχονται να προστεθούν στην οικογένεια της Village που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά το 1997 με την έναρξη λειτουργίας των Village Cinemas, στο Μαρούσι, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή, με την δημιουργία του πρώτου multiplex.

Τα Village Cinemas διαθέτουν ήδη στην Ελλάδα 6 πολυκινηματογράφους υψηλών προδιαγραφών: Village Cinemas στο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο The Mall Athens, Village Cinemas στο εμπορικό κέντρο Village Shopping & More στο Ρέντη, Village Cinemas στο Φάληρο, Village Cinemas στο Παγκράτι, Village Cinemas στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη και Village Cinemas στο Βόλο.

Με την έναρξη των νέων Village Cinemas στον Άγιο Δημήτριο ο αριθμός των αιθουσών του ομίλου της Village θα φτάσει τις 69, εκ των οποίων οι 17 υποστηρίζουν τεχνολογία 3D.

Εκτός από τα Village Cinemas, το νέο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall θα περιλαμβάνει εστιατόρια, καφέ, σουπερμάρκετ, και γνωστά εμπορικά καταστήματα. Θα έχει 3 επίπεδα πάρκινγκ συνολικής χωρητικότητας 1200 θέσεων , αλλά και εύκολη πρόσβαση, καθώς βρίσκεται ακριβώς έξω από την στάση του Μετρό, Άγιος Δημήτριος (Λ. Βουλιαγμένης 276).

Μας ρωτήσατε πού μπορείτε να υποβάλετε το βιογραφικό σας, όσοι ενδιαφέρεστε να απασχοληθείτε στα νέα Village Cinemas. Υποβολή Βιογραφικού εδώ