Πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να σας γράψω αλλά όπως όλοι καταλαβαίνεται δεν ήταν ένα εύκολο καλοκαίρι.

Η κατάσταση γενικότερα στον αθλητισμό είναι δύσκολη. Δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Οι αθλητές πρέπει να το σεβαστούμε. Υπάρχουν δυσκολίες, όπως σε όλες τις ομάδες. Απλά στον Παναθηναϊκό ίσως να έχουν πάρει μεγαλύτερη δημοσιότητα.

Είναι μεγάλη όμως η τιμή να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Εφόσον έχουμε παιχνίδια και διοργανώσεις μπροστά μας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για τους εαυτού μας αλλά και για το σύλλογο που εκπροσωπούμε.

To Σούπερ Καπ είναι ένας τίτλος που δεν έχει σχέση με τους στόχους μας. Είναι ένα ματς γοήτρου για να ξεκινήσει η σεζόν. Δεν είναι η καταστροφή ότι το χάσαμε. Ούτως ή άλλως δεν ήμασταν έτοιμοι. Η βασική ομάδα μαζεύτηκε λίγο πριν τη διοργάνωση.

Έτσι η χρονιά ουσιαστικά ξεκινά με τον αγώνα στην Καλαμαριά. Όσο περνάει ο χρόνος και δουλεύουμε μαζί θα βελτιωνόμαστε.

Η ομάδα αποτελείτε από πολλά νέα πρόσωπα καθώς όλοι οι ξένοι είναι διαφορετικοί. Τον Ιορντάνοφ και τον Γκενς τους γνωρίζουμε από θητεία σε άλλες ελληνικές ομάδες. Είναι καλοί παίκτες και θα βοήθήσουν.

Ο Κάσταρντ, είναι διεθνής με τη Γαλία. Θα χρειαστεί διάστημα για να προσαρμοστεί αλλά τον περιμένουμε. Από εκεί και πέρα έχει έρθει και ο Πετρέας. Είναι ταλαντούχος. Δουλεύει στην προπόνηση. Αν συνεχίσει έτσι το μέλλον του ανήκει. Παράλληλα και η εμπειρία του Κόβατς θα μας βοηθήσει.

Όσο για τα υπόλοιπα παιδιά γνωριζόμαστε πλέον καλά και ξέρουμε τι θέλουμε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ