Η φάση των «16» του Μουντομπάσκετ ολοκληρώθηκε με ένα φοβερό παιχνίδι το Βραζιλία-Αργεντινή. Ήταν αγώνας διαφήμιση για το μπάσκετ, μεταξύ δύο πολύ ποιοτικών ομάδων, που έχουν στις τάξεις τους μεγάλους παίκτες.

Καταλύτης ήταν ο Λουίς Σκόλα, ο οποίο έδειξε ότι είναι σε φοβερή κατάσταση και πήρε στις πλάτες του την ομάδα του.

Τώρα, μπαίνοντας στην φάση των «8» θα δούμε παιχνίδια με πιο κλειστά σκορ. Γιατί στους «16» είχαμε ματς με μεγάλες διαφορές.

Από τους τέσσερις προημιτελικούς, ξεκάθαρο αβαντάζ έχουν μόνο οι ΗΠΑ κόντρα στη Ρωσία, Όλα τα άλλα θα είναι ντέρμπι. Το Τουρκία-Σλοβενία θα είναι αμφίρροπο παιχνίδι, Η Τουρκία έχει δείξει καλά στοιχεία και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως και η Σλοβενία έχει παίξει πολύ καλό μπάσκετ. Έχει βάθος στον πάγκο και ποιότητα.

Το Ισπανία-Σερβία είναι η επανάληψη του περυσινού τελικού του Ευρωμπάσκετ. Θεωρώ ότι οι Σέρβοι θα κοιτάξουν να ελέγξουν ρυθμό, γιατί όλοι γνωρίζουμε. Ότι αν οι Ισπανοί πιάσουν τον ρυθμό τους είναι ασταμάτητοι.

Τέλος η Λιθουανία έπαιξε πολύ καλή άμυνα με την Κίνα ειδικά απέναντι στον Γιανλιαν. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον ματς, αυτό με αντίπαλο την Αργεντινή. 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ