Τι να γράψεις αυτή την στιγμή; Μετά από μια τέτοια ήττα; Τι μπορώ να πω εγώ που είμαι εκτός ομάδος; Που δεν ήμουν μέσα αποδυτήρια να νιώσω όπως νιώθουν τα παιδιά την ώρα που προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο για την Ελλάδα (όπως μπορούν και πιστεύουν ότι είναι καλύτερο).

Τώρα είναι η χαρά του κάθε κακοπροαίρετου, που θέλει μόνο να πληγώσει και να μειώσει το άθλημα που μας έχει κάνει όλους τόσα χρόνια χαρούμενους και υπερήφανους στην Ευρώπη…

Δεν μπορώ να δεχτώ όλα αυτά που λένε για το παιχνίδι με την Ρωσία. Παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα και μην ξεχνάμε τόσο εύκολα. Όλοι είμαστε υπερήφανοι άλλα δεν είναι καθόλου δίκαιο, όταν κάποιος δεν είναι καλά, να προσπαθείς να τον αποτελειώσεις.

Και αναφέρομαι σε ότι έχει να κάνει με το τι αντιμετώπιση μπορεί να έχουν τα παιδιά και η ομάδα από τον Τύπο τις επόμενες μέρες. Με την Ισπανία παίξαμε αρκετά καλά άλλα δεν είχαμε την διάρκεια που έπρεπε και χρειαζόταν για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, κάνοντας κάποια λάθη στο τέλος του παιχνιδιού και αποτέλεσμα να χάσουμε.

Πραγματικά μου είναι δύσκολο να πω κάτι γιατί είμαι έξω από τον χορό και όπως πολλοί, που σίγουρα θα ξέρουν πολλά τραγούδια να πουν, εγώ δεν θέλω να είμαι ένας από αυτούς.

Από την μεριά μου, πιστεύω ότι θα ήταν σωστό να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Διαμαντίδη γιατί ήταν από τους βασικούς παράγοντες σε ότι έχει να κάνει με τις επιτυχίες της εθνικής, που αν και δεν είχα τόσο μεγάλη συμμετοχή είχα τη χαρά να νιώσω όλα αυτά τα ωραία συναισθήματα.

Σίγουρα δημιουργεί ένα μεγάλο κενό άλλα θέλω να πιστεύω ότι έχουμε το υλικό ώστε να παραμείνει η εθνική στο επίπεδο όλοι γνωρίζουμε..

Τώρα τα παιδιά γύρισαν και σιγά σιγά θα προσαρμοστούν στις ομάδες τους και στην ελληνική πραγματικότητα, μια κατάσταση πραγματικά δύσκολη για αρκετούς αθλητές. Σ’αυτο θα αναφερθούμε κάποια άλλη στιγμή εκτενέστερα. Καλό χειμώνα…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ