Πάντα μία πρεμιέρα είναι πολύ περίεργη και πόσο μάλλον όταν έχει ξεκινήσει κατά αυτόν τον τρόπο με δύο βασικούς παίκτες να έχουν τιμωρηθεί για αυτά που έγιναν στο φιλικό παιχνίδι του τουρνουά Ακρόπολις!

Βέβαια όπως φάνηκε στην πορεία τα παιδιά κάλυψαν παρά πολύ καλά το  κενό. Μόνο σε ότι αφορά στη νίκη γιατί η εμφάνιση και ο τρόπος παιχνιδιού ήταν λίγο περίεργος.
Οι Κινέζοι μας άφηναν συνέχεια ελεύθερους στο τρίποντο με αποτέλεσμα να μας πιάνει άγχος όταν δεν έχουμε συνηθίσει να σουτάρουμε τόσο ελεύθεροι.

Το καλό είναι ότι κερδίσαμε και ότι ο Γιάννης αν και έλλειπε τόσο καιρό δεν φάνηκε μέσα στο παιχνίδι. Ήταν καλό για την ψυχολογία τη δική του και της ομάδας.

Θέλει προσοχή η συνέχεια γιατί παίζαμε κάπως μονοδιάστατα απειλώντας πιο πολύ απ’ έξω. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να προσαρμοστούμε  γιατί η συνέχεια φαίνεται να είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Όσον αφορά εμένα είμαι  μία χαρά. Δεν πονάω ιδιαίτερα και μπορώ να απολαμβάνω την εθνική και τα παιχνίδια του Μουντομπάσκετ, χωρίς να σκέφτομαι τη μέση μου και ανυπομονώντας να περάσει ο καιρός και να ξεκινήσω την αποθεραπεία ώστε του χρόνου το καλοκαίρι να είμαι και εγώ στην εθνική και φυσικά στον Ολυμπιακό…

Αύριο πάλι…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ