Φυσικά αναφέρομαι στην επέμβαση που έκανα και στο τι ένιωθα, τι σκεφτόμουν την προηγούμενη μέρα και το πως νιώθω σήμερα καθώς έχω επιστρέψει σπίτι.

Έχω τόσο καιρό να γράψω και μου φαίνεται λίγο περίεργο. Τόσος καιρός που ήταν εσκεμμένο. Την μία είχα νεύρα, την άλλη ήμουν θυμωμένος. Την άλλη ένιωθα αδικημένος και επειδή ήταν καταστάσεις που θα έγραφα κάτι εν βρασμώ ψυχής, είπα να μην το κάνω και προτίμησα να μην πω τίποτα που μπορεί να φανώ κακός.

Γιατί ή αλήθεια είναι ότι και η η αλήθεια είναι κάτι που δεν μπορούν να το ή τη δεχτούν και να την ακούσουν όλοι.

Αυτή ήταν μία μικρή παρένθεση για ποιο λόγο δεν έγραφα τόσο καιρό.

Να είστε σίγουροι όμως ότι κάποια στιγμή θα το κάνω και θα σας γράψω για όλα αυτά που ένιωθα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μίας χρονιάς με πολύ κόπο, κούραση και γωνία.

Αυτά ήταν για κάτι που θα γίνει στο μέλλον, ένα μέλλον που αυτή τη στιγμή που σας γράφω ελπίζω να είναι πολύ καλύτερο με την επέμβαση που έκανα.

Ευτυχώς όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, από ότι μου είπε ο γιατρός. Πλέον έχω βγει από το νοσοκομείο και είμαι σπίτι μου.

Μπορεί να τα γράφω λίγο μπερδεμένα αλλά έχω πολλά στο μυαλό μου και υπάρχει η επιρροή της νάρκωσης οπότε ελπίζω να δικαιολογούμαι λίγο.

Θα προσπαθήσω να είμαι πιο συνεπής στο μέλλον. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα έχω πιο πολύ χρόνο, γιατί όταν θα ξεκινήσει η αποθεραπεία θα είμαι όλη μέρα στον δρόμο προσπαθώντας να γίνω όπως και πριν. Η αποθεραπεία θα κρατήσει γύρω στους τέσσερις μήνες.

Το καλό είναι ότι δεν πονάω καθόλου και μπορώ να κινούμαι σχετικά άνετα. Δεν περίμενα να είμαι έτσι μετά την επέμβαση.

Την προηγούμενη ημέρα δεν είχα καθόλου άγχος σε ότι έχει να κάνει με την επέμβαση. Ήταν κάτι που περίμενα για να ξεκινήσω να δουλεύω, να γίνω καλύτερος και να ξέρω ότι θα έχει αποτέλεσμα το πρόγραμμα που θα κάνω.

Πίστευα ότι την ώρα που θα ήμουν στο κρεβάτι και θα με πήγαιναν στο χειρουργείο θα αγχωνόμουν αλλά ένιωθα ότι είμαι σε καλά χέρια. Βέβαια η νάρκωση σε μου έδωσε και πολλά περιθώρια να σκεφτώ γιατί βυθίστηκα σε έναν βαθύ ύπνο.

Ξύπνησα στη θέση που ακριβώς ήμουν με καινούργια μέση πλέον. Βέβαια το πιο σημαντικό ήταν όταν βγήκα από την αίθουσα ανάρρωσης και είδα όλους τους φίλους και πρόσωπα που αγαπώ να με περιμένουν.

Τώρα έχω μπροστά μου ένα δύσκολο πρόγραμμα αποθεραπείας αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάει πάρα πολύ καλά και εκεί περίπου τα Χριστούγεννα θα είμαι έτοιμος να παίξω.

Είχα ξεκινήσει να γράφω την Τρίτη αλλά είπα ότι θα ήταν καλύτερα να σας έλεγα πως νιώθω μετά την επέμβαση.

Αυτά τα λίγα για τώρα.

Θα αναλύουμε μαζί τα παιχνίδια της εθνικής γιατί δυστυχώς για άλλη μία χρονιά θα τα βλέπω από το σπίτι μου και δεν θα έχω την… πολυτέλεια να παίζω.

Τα λέμε… 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ