Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αρης αποχαιρέτησε τον Ρενάτο Πιοβεζάν και κινείται για τον δανεισμό του Φατί

Ο Αρης αποχαιρέτησε τον Ρενάτο Πιοβεζάν και κινείται για τον δανεισμό του Φατί

Παρελθόν και τυπικά από τον Αρη αποτελεί πλέον ο Ρενάτο Πιοβεζάν. Εν τω μεταξύ, ζήτημα χρόνου είναι να ολοκληρωθεί ο δανεισμός από τη Ρόμα του Ρικάρντο Φατί. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στην προπόνηση της Πέμπτης οι Λοθάνο Οριόλ και Τόνι Κάλβο.

Παρελθόν και τυπικά από τον Αρη αποτελεί πλέον ο Ρενάτο Πιοβεζάν. Ο Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο τερματοφύλακας, που αποκτήθηκε πέρυσι για δύο χρόνια, κατέληξε σε συμφωνία με τους «κίτρινους»για το συναινετικό μεταξύ τους «διαζύγιο».

«Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Ρενάτο Πιοβεζάν. H ΠΑΕ Αρης ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Θεσσαλονικείς.

Εν τω μεταξύ, ζήτημα χρόνου είναι να ολοκληρωθεί ο δανεισμός από τη Ρόμα του Ρικάρντο Φατί.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του θα πρέπει να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ένα απαραίτητο έγγραφο από τη Ρόμα.

Ο Φατί, που παρακολούθησε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» την αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης, έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μόλις φτάσει και το έγγραφο από την ιταλική ομάδα, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στα θετικά της υπόθεσης, πως ο Αρης θα αποκτήσει τα δικαιώματα του 24χρονου χωρίς να πληρώσει στη Ρόμα, με τους Ιταλούς όμως να διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωσης μεταγραφής του.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και ο Φατί ντυθεί στα κίτρινα, πιθανότατα ο Αρης να τον δηλώσει και στην UEFA ενόψει της ρεβάνς στην Αυστρία την Πέμπτη 26 Αυγούστου, αφού κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να αντικαταστήσει έναν παίκτη μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Μετά το ρεπό της Τετάρτης, η ομάδα επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων. Ο Σέρχιο Κόκε ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και οι Λοθάνο Οριόλ, Τόνι Κάλβο κινήθηκαν με ατομικό πρόγραμμα λόγω τενοντίτιδας.

ΑΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024