Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έστειλαν μηνύματα είτε ήταν καλά είτε ήταν άσχημα και μετά την ήττα από την Κορέα και μετά τη νίκη με την Νιγηρία. Το πρώτο ήταν ένα παιχνίδι που φυσικά και δεν θέλαμε να έχει τέτοια κατάληξη. Οι Έλληνες, όμως, νομίζουν ότι είμαστε η Βραζιλία.

Πρέπει όμως, να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε την υπερομάδα. Παίζουμε για τη φανέλα και για τους εαυτούς μας. Καθώς λίγοι πιστεύουν σε αυτήν την ομάδα. Αποδείξαμε ότι δεν αξίζαμε τέτοια σχόλια και κριτική από τον Τύπο και πολύ κόσμο. Από εδώ και πέρα μπορούν να συμβούν τα πάντα. Εμείς το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι να αγωνιστούμε όπως και με τη Νιγηρία.

Μετά τη Νιγηρία ήμασταν ενθουσιασμένοι και ευτυχισμένοι πανηγυρίσαμε μέχρι όμως ένα σημείο. Μετά έπεσαν οι τόνοι. Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο ήρεμοι γίνεται. Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας με το ελεύθερο πρωινό που είχαμε, κάποιοι είδαν και τους συγγενείς τους και γενικά χαλαρώσαμε λίγο. Το μέρος που μένουμε είναι πολύ ωραίο, όπως το περιμέναμε και γενικά όλα είναι μια χαρά.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του Μουντιάλ, αυτό που μπορώ να καταλάβω ότι όλες οι ομάδες παίζουν αναγνωριστικό παιχνίδι και τόσο τα φαβορί, όσο και οι υπόλοιποι δεν έχουν δείξει ακόμα το παιχνίδι τους.

Βλέπουμε με τα παιδιά τα παιχνίδια και δεν νομίζω ότι έχουμε ξεχωρίσει κάποια ομάδα.

Ευχαριστώ και πάλι, θα τα πούμε σύντομα…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ