Καλησπέρα,
 
Αν και ημέρες τώρα στο μυαλό μου γυρίζει μόνο η σκέψη της Εθνικής, σήμερα έχω να σας πω και για τον επόμενο σταθμό ης καριέρας μου. Τελικά συμφώνησα με την Αϊντραχτ και θα μείνω στη Φρανκφούρτη για δύο χρόνια.
Μάλιστα θα είμαι μαζί με τον Γιάννη Αμανατίδη, αλλά όχι και τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Η ομάδα είναι καλή και είναι πολύ σημαντικό για εμένα γιατί γνωρίζω τον προπονητή, ενώ ξέρω καλά και την πόλη.
 
Αυτά όμως για εμένα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς περίμενα αυτές τις ημέρες, Η αγωνία μου ή καλύτερα… λαχτάρα θα έλεγα, για το Μουντιάλ είναι μεγάλη. Είναι εμπειρία ζωής και θέλω να τη ζήσω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενέργεια.
 

 Η προετοιμασία μας έχει ξεκινήσει με πολλές απουσίες. Μέχρι σήμερα βέβαια γιατί από αύριο θα μαζευτούμε όλα τα παιδιά και την Παρασκευή ξεκινάει το βασικό και πιο σημαντικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ελβετία.

Χρειάζεται τρομερή συγκέντρωση γιατί ο στόχος είναι μεγάλος. Έχουμε πολλή δουλειά και πολύ μελέτη στα συστήματα των αντιπάλων. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα δύο φιλικά με τη Βόρεια Κορέα και την Παραγουάη.

 
Υπόσχομαι να σας αποχαιρετήσω πριν από το ταξίδι για τη Νότια Αφρική, που ανάλογα με τις συνθήκες θα έχουμε πιο συχνή επικοινωνία για να σας περιγράφω τις στιγμές που θα ζήσουμε εκεί.
 
Τα λέμε…

in.gr