Η ΑΝΕΚ ανακοίνωσε τα ημερήσια καλοκαιρινά δρομολόγια προς Κρήτη – έναν από τους πιο δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως – καθώς και μεγάλες προσφορές.
Η ΑΝΕΚ ανακοίνωσε τα ημερήσια καλοκαιρινά δρομολόγια προς Κρήτη – έναν από τους πιο δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως – καθώς και μεγάλες προσφορές που περιλαμβάνουν:

Δωρεάν μεταφορά των Ι.Χ. και δικύκλων στα ημερήσια, 50% έκπτωση στις καμπίνες στα ημερήσια καθώς και εισιτήρια που ξεκινάνε από € 19 και ισχύουν στα βραδινά και τα ημερήσια δρομολόγια της ΑΝΕΚ LINES.

Επίσης οικογενειακά πακέτα στη γραμμή της Κρήτης όπως το οικογενειακό πακέτο των €137 μετ’ επιστροφής για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 4 ετών στην οικονομική θέση, το οικογενειακό πακέτο των € 185 για 2 ενήλικες και 1 παιδί σε 2κλινη καμπίνα και το οικογενειακό πακέτο των €249 μετ’ επιστροφής για 2 ενηλίκους και 2 παιδιά (έως 12 ετών) σε 4κλινη εσωτερική καμπίνα. Όλα τα παραπάνω πακέτα περιλαμβάνουν και τη μεταφορά Ι.Χ.

Επίσης, η εταιρία ταξιδεύει από Πειραιά προς:
• Κρήτη (Χανιά και Ηράκλειο),
• ΒΑ Αιγαίο (Χίος, Μυτιλήνη, Λήμνος, Θεσσαλονίκη),
• Κυκλάδες– Δωδεκάνησα (Σαντορίνη, Ανάφη, Κάσος, Κάρπαθος, Διαφάνι, Χάλκη, Ρόδος),
• Κυκλάδες – Κρήτη – Δωδεκάνησα (Μήλος, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Σητεία, Κάσος, Κάρπαθος, Ρόδος),
• Δωδεκάνησα (Πάτμος, Λειψοί, Λέρος, Κάλυμνος, Κως, Σύμη, Ρόδος)
• Στο Ιόνιο (Πάτρα, Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα)
Αντίστοιχα στις γραμμές της Αδριατικής η ΑΝΕΚ LINES ταξιδεύει προς Αγκώνα και Βενετία.

Παράλληλα η ΑΝΕΚ ανακοίνωσε το πρωτοποριακό πρόγραμμα άμεσης ιατρικής βοήθειας «ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΑΖΙ» της ΑΝΕΚ LINES, ενώ για μία ακόμα φορά ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η πρωτοβουλία της ΑΝΕΚ LINES «Το ελληνικό ελαιόλαδο ταξιδεύει με την ΑΝΕΚ LINES», που αφορά στην προβολή και προώθηση του ελληνικού ελαιολάδου διεθνώς.