Πραγματικά δεν ξέρω πως να αρχίσω. Από το τι ένιωσα χθες, από το τι νιώθω καθώς περνάει η ώρα και πλησιάζει ο τελικός.
Ας ξεκινήσω από χτες το βράδυ που κοιμηθήκαμε αρκετά αργά με τον Γιάννη και σχολιάζαμε, ευτυχώς… αστειευόμενοι, το γεγονός ότι πέρυσι τέτοια εποχή και τέτοια ώρα ήμασταν και οι δύο στο δωμάτιο του πόνου και κάναμε ενέσεις μήπως καταφέρουμε και παίξουμε. Κάτι που τελικά, αν και άρρωστος, κατάφερε μόνο ο Γιάννης.
Όταν έφτασε η ώρα του να πάμε  στο γήπεδο για το παιχνίδι, πραγματικά ανυπομονούσα να μπω και να κάνω ζέσταμα. Ήθελα τόσο πολύ να μπω στο γήπεδο που ακόμα και τη ρουτίνα-ζέσταμα που κάνω πριν το παιχνίδι την έκανα λίγο πιο γρήγορα . Βέβαια υπάρχει συγκεκριμένη ώρα που μπαίνεις στο γήπεδο αλλά και πάλι ήθελα να τελειώνω γρήγορα.
Μπαίνοντας στο γήπεδο το θέαμα και η ατμόσφαιρα ήταν απλά καταπληκτικά, με τόσες χιλιάδες κόσμο δίπλα μας. Όλο το γήπεδο να είναι στα κόκκινα, να υπάρχει ατμόσφαιρα, σα να παίζαμε στο ΣΕΦ.
Όταν ξεκίνησα το ζέσταμα είπα επιτέλους αυτή τη φορά δεν το χάνω. Δε θέλω να σχολιάσω το παιχνίδι, γιατί λίγο πολύ όσοι το είδατε θα καταλάβετε πάρα πολλά. Εγώ θα κρατήσω το γεγονός ότι κερδίσαμε και ειδικά όπως ήρθε η νίκη με αυτό τον κινηματογραφικό τρόπο. Πιστεύω ότι ούτε ο πιο τέλειος σκηνοθέτης δε θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο. Από την κόλαση στον παράδεισο σε τέσσερα δευτερόλεπτα. Όταν έβαλε το καλάθι ο ΜC Κaleb, γύρισα κοίταξα την εξέδρα και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι υπήρχε δυνατότητα να το χάσουμε. Δε θέλω  να αναφερθώ περισσότερο γιατί θα γράφω πάρα πολύ ώρα, γιατί το θυμήθηκα και λίγο αργά, όταν χαλάρωνα στο δωμάτιο.
Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι θα παίξουμε την Κυριακή στον τελικό. Θα το καταλάβω όταν μπω στο γήπεδο. Το παιχνίδι αύριο θέλει πάρα πολύ προσοχή. Και φυσικά στο ξεκίνημα και στο πόσο δυνατοί θα είμαστε στην άμυνα, κάτι το οποίο δεν κάναμε εχθές. Να μην τους δώσουμε το δικαίωμα να κάνουν δεύτερες επιθέσεις με τα επιθετικά ριμπάουντ, και να μη νιώσουν ότι μπορούν να κάνουν το παιχνίδι τους, γιατί έχουν τόσο πολύ ταλέντο, που θα έχουμε πρόβλημα.
Αυτά τα λίγα για τώρα τα υπόλοιπα από την Αθήνα,
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γυρίσουμε με την κούπα…