Καλησπέρα, καλημέρα…
 
Από την μακρινή Γαλλία. Είπα να αλλάξω λίγο το μέρος που σας γράφω για να μην με βαρεθείτε. Σας γράφω λοιπόν τη στιγμή που ότι έχουμε φάει και βρισκόμαστε στα δωματιά μας μετά την δύσκολη (γιατί έτσι την κάναμε εμείς) νίκη εναντίον της Όρλεανς.
Και με ένα φρύδι σκισμένο κάτι που έγινε πολύ νωρίς στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να με ταλαιπωρήσει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα γιατί δεν μπορούσα να το σκουπίσω και λίγο πολύ όλο και κάτι έμπαινε στο μάτι.
Κατ’ αρχήν πριν ξεκινήσω να γράφω το οτιδήποτε να αναφερθώ σε κάτι που με σόκαρε διαβάζοντας το και έχει να κάνει με τον θάνατο του πατέρα της Ιωάννας!!
Πραγματικά λυπάμαι μέσα από τα βάθυ της καρδιάς μου και εύχομαι ότι καλύτερο σε εσένα και την οικογενειά σου.
Μιλάω σε πρώτο πρόσωπο γιατί είμαι σίγουρος ότι θα μπει κάποια στιγμή να το διαβάσει.
Μακάρι όλοι να έχουν τον χαρακτήρα σου γιατί έχω καταλάβει ότι είσαι κοπέλα με χιούμρο και αγάπη στην ομάδα που παρά την λύπη σου το ανακοίνωσες στο blog μου με έναν χαρούμενο τρόπο!
Μπράβο σου δεν έχω τι άλλο να πω, αν θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε που θα σε έκανε να νιώσεις καλύτερα μην ντραπείς να μου το ζητήσεις. Γιατί όπως όλοι έτσι και εγώ έχω τεράστια αδυναμία στους γονείς μου. Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που παίρνουν τα πράγματα όπως τους τα φέρει η ζωή και να τα αντιμετωπίζουν.
Όσο για τον Τζος όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό ήταν για την ομάδα αυτό που έκανε και δεν χωράνε λόγια σε αυτό παρά μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ που έχω την τιμή να έχω γνωρίσει έναν τέτοιο ανθρωπο.
Ζητώ συγνώμη σους υπόλοιπους φίλους αναγνώστες που ξεκίνησα έτσι αλλά κάποια πράγματα στη ζωή είναι πιο σημαντικά από το μπάσκετ και το λέει αυτό ένας άνθρωπος που όλη του η ζωή είναι μπάσκετ.
Ήθελα να σας γράψω μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να μην βρεθεί κάποιος να πει ότι δεν έγραψα γιατί φοβόμουν το αποτέλεσμα και δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Όπως θα είδατε όσοι παρακολουθείσατε τον αγώνα κερδίσαμε σχετικά εύκολα χαρίζοντας στους φιλάθλους μας ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, σε συνδυασμό με την νίκη που κάναμε στο ποδόσφαιρο.
Όπως έχω ξαναπεί είναι όντως μία σπουδαία νίκη αλλά μπροστά μας έχουμε πάρα πολύ χρόνο και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Είναι απλά μία νίκη που αν την εκμεταλλευτούμε σωστά μπορούμε να έχουμε όφελος στην συνέχεια.
Και μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε σωστά μόνο παίζοντας σαν ομάδα όπως με τον Παναθηναϊκό, γιατί αν κρίνω από την σημερινή εμφάνιση με την Όρλεαν, με τον τρόπο που παίξαμε θα έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια.
Το λέω αυτό τώρα που κερδίζουμε, γιατί έχω κουραστεί όταν φθάνει η ώρα που κρίνονται οι τίτλοι να κάνουμε λάθη που μας στοιχίζουν όλη την χρονιά.
Εύχομαι αυτό φέτος να μην επαναληφθεί.
Δεν θέλω να γράψω για αυτά που ακούγονται τόσο καιρό και το τι θα γινόταν αν χάναμε από τον Παναθηναϊκό.
Χαίρομαι που κερδίσαμε και καταφέραμε να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πάρα πολύ καλά αν θέλουμε…
Σε αντίθεση με την Παρτιζάν που ο καθένας έκανε ότι ήθελε δείχνοντας προς τα έξω μία εικόνα πλήρης αναρχίας.
Προτιμώ να μην παίζω καλά και να κερδίζω όπως σήμερα, παρά αυτά τα χάλια της Παρτιζάν.
Δεν θα πω ότι κερδίσαμε εμπειρίες γιατί μόνο αυτό δεν κερδίζεις από κάτι τέτοια παιχνίδια, όπως αυτό στο Βελιγράδι. Το μόνο καλό που κάνουν είναι ότι τρως μία σφαλιάρα που σε συνεφέρει.
Κάτι άλλο που ήθελα να πω ήταν για την καταπληκτική κερκίδα που είχαμε για άλλη μία φορά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό. Δεν μιλάω για όταν τέλειωσε το ματς, γιατί πάντα υπάρχει κάποιος που θα κάνει μία βλακεία. Πραγματικά εύχομαι όλα τα μεγάλα παιχνίδια να είναι έτσι.
Δεν έχω ξεχάσει τους φίλους που ταλαιπωρούνται από την μέση τους απλά είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα όπως γνωρίζεται και δεν προλάβαινα. Με το που γυρίσω Αθήνα και βρω λίγο χρόνο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω.
Έχω και ένα δωράκι για όλους εσάς που τόσο καιρό μπαίνετε και διαβάζετε το blog μου. Οι 20 πρώτοι που θα γράψουν μήνυμα (ελπίζω να μπουν τόσα άτομα!) θα κερδίσουν ένα βιβλίο για τα 30 χρόνια της καλύτερης πορείας της εθνικής ομάδας μπάσκετ, με προσωπική αφιέρωση, που μπορείτε να την γράψετε την ώρα που θα στείλετε το μηνυμά σας (για αυτό πρέπει να φαίνεται και το email σας). Ακόμα και αν είναι κάτι περίεργο που θέλετε να γράφει η αφιέρωση μην διστάσετε θα είναι χαρά μου (θα ενημερωθείτε μέσω e mail για το πως και πότε θα το παραλάβετε).
Κάποια στιγμή αργότερα θα κάνουμε το ίδιο και με φανέλες!!
 
Τα λέμε σύντομα…