Χρόνια πολλά σε όλους από την Κέρκυρα, στην οποία βρίσκομαι εκμεταλλευόμενος τη διακοπή που υπάρχει στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Η άδειά μου από την Λεβερκούζεν λήγει κανονικά την Παρασκευή, σκέφτομαι όμως μήπως παραμείνω για ακόμα λίγες ημέρες στην Ελλάδα για να συνεχίσω την αποθεραπεία μου, καθώς υπoβλήθηκα σε αρθροσκόπηση στο γόνατο. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, όμως έπρεπε να γίνει και η συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν μια καλή συγκυρία.

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με διαπραγματεύσεις μου με τον Ολυμπιακό. Και θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής:

Ενδιαφέρον μπορεί να υπάρχει από πλευράς Ολυμπιακού αλλά προς εμένα αυτό το ενδιαφέρον δεν έχει εκφραστεί.

Ας μην ξεχνάμε ότι έχω ακόμα 2,5 χρόνια συμβόλαιο με τη Λεβερκούζεν, η οποία για να με παραχωρήσει θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Είναι γνωστό ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τη θητεία μου στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και έχω δηλώσει ότι θέλω να φύγω. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάμε ότι ακόμα δεσμεύομαι με συμβόλαιο.

Τι θα γίνει στο μέλλον κανείς δεν ξέρει. Όλα μπορεί να συμβούν, ο καιρός θα δείξει…

Ευχαριστώ όλους για τις «προσφορές» τους, να πάω ή να μην πάω στην ομάδα τους!

Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία πρώτα από όλα και γαλήνη στην Ελλάδα μετά από τις τόσο άσχημες καταστάσεις που πέρασε…