91

Με μια μεγάλη δωρεάν συναυλία γιορτάζει το MTV Greece την έναρξη της λειτουργίας του. Στις 5 Οκτωβρίου οι R.E.M., οι Kaiser Chiefs, η Γκαμπριέλα Κίλμι και οι C:Real εμφανίζονται στο Καλλιμάρμαρο.
 
Η συναυλία πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά και από τέσσερα ευρωπαϊκά δίκτυα, αυτά της Ισπανίας, Πορτογαλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας.
 
Παράλληλα, η εικόνα της μουσικής γιορτής, η οποία ονομάζεται MTV GR DAY, θα μεταφερθεί μέσα από το δίκτυο του MTV σε όλο τον κόσμο.
 
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι C:Real, ενώ στη συνέχεια θα ανέβει στη σκηνή η ποπ τραγουδίστρια Γκαμπριέλα Κίλμι, που θα τραγουδίσει και το γνωστό χιτ της «Sweet About Me».
 
Τη σκυτάλη θα λάβει το βρετανικό συγκρότημα Kaiser Chiefs, ενώ το βαρύ πυροβολικό της βραδιάς είναι φυσικά οι R.E.M. που αναμένεται να τραγουδίσουν πολλά αγαπημένα τραγούδια, όπως το «Losing my Religion» και το «Everybody Hurts».
 
Η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
Αλλαγές στις συγκοινωνίες
 
Λόγω της συναυλίας, τροποποιήθηκαν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών.
 
Συγκεκριμένα, η γραμμή 550 «Δέλτα Φαλήρου – Κηφισιά» θα λειτουργεί έως τις 02.00 με πυκνότερα δρομολόγια. Επίσης, το Μετρό παρατείνει τη λειτουργία του έως τη 01.00. Στα τρόλεϊ οι γραμμές 02 και 04 πυκνώνουν τα δρομολόγια τους και παρατείνουν τη λειτουργία τους έως τη 01.30, ενώ και το Τραμ παρατείνει τη λειτουργία του έως τις 02.00.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ