Στην Vodafone και το Double Play Plus φαίνεται να απαντά η Tellas με τη σημερινή ανακοίνωση της υπηρεσίας Tellas Zisto Telephone & DSL (έως το τέλος Μαρτίου η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι δωρεάν). Με περίπου 40 ευρώ το μήνα, η Tellas δίνει για πρώτη φορά απεριόριστες κλήσεις από σταθερά όχι μόνο σε Ελλάδα, αλλά και σε 38 επιπλέον χώρες, καθώς και 60 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αλλά και πρόσβαση στο Ίντερνετ με ταχύτητα έως 12Mbps/1Mbps.
Όπως έγραψα σε προηγούμενο post, η Vodafone κάνει ανάλογη πρόταση ως προσφορά έως το τέλος του μήνα. Συγκεκριμένα, με 35 ευρώ δίνει 1200 λεπτά για κλήσεις προς σταθερά στην Ελλάδα και σε πολλούς προορισμούς στο εξωτερικό και 200 λεπτά για κλήσεις μόνο προς τα δικά της κινητά και Internet έως 24Mbps.
Ωστόσο, η προσφορά της Tellas φαίνετα να είναι καλύτερη, γιατί αφενός δεν ισχύει μόνο έως το τέλος του μήνα (αν εξαιρέσουμε την δωρεάν ενεργοποίηση), αφετέρου ο δωρεάν χρόνος ομιλίας είναι απεριόριστος και τα 60 λεπτά προς κινητά αφορούν σε όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Βέβαια, υπολείπεται σε (ονομαστική) ταχύτητα η πρόσβαση στο Ίντερνετ και φαινομενικά η υπηρεσία είναι 60 ευρώ ακριβότερη στο χρόνο. Ωστόσο, όπως σημείωσα στο σχετικό post, ο λογαριασμός της Vodafone επιβαρύνεται από τα τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, οπότε αυτή η διαφορά μπορεί να μην υπάρξει τελικά για τον συνδρομητή.
Για τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας της Tellas, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του Tellas Zisto Telephone & DSL, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν το 801 500 3030 (με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα) ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.tellas.gr.