Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Την αναστολή της λειτουργίας του ΚΕΠ ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Την αναστολή της λειτουργίας του ΚΕΠ ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Την αναστολή της λειτουργίας του ΚΕΠ ανακοίνωσε ο πρόεδρός του και δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος επικαλέστηκε οικονομικούς λόγους. Με την απόφαση αυτή ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη ΝΔ.

37

Την αναστολή της λειτουργίας του Κινήματος Ελεύθερων Πολιτών ο πρόεδρός του και δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες τα όργανα του κόμματος εξουσιοδότησαν τον κ. Αβραμόπουλο να προχωρήσει σε όλες τις ενδεδειγμένες κινήσεις.

Οι λόγοι που επικαλέστηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι οικονομικοί, καθώς το ΚΕΠ αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα χρηματοδότησης της δράσης του.

Το Κίνημα Ελεύθερων Πολιτών θα συνεχίσει την δράση του, όπως επισήμανε, όχι ως κόμμα, αλλά ως μία ομάδα πολιτικού προβληματισμού.

Με την απόφαση αυτή του δημάρχου Αθηναίων ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη ΝΔ.

Σε συνομιλία που είχε με τους κοινοβολευτικούς συντάκτες, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανέφερε ότι η απόφαση του κ. Αβραμόπουλου ήταν αναμενόμενη και πως τώρα η θέση του έιναι στη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αβραμόπουλος το πρωί συναντήθηκε με τον κ. Μητσοτάκη για μισή ώρα και δεν αποκλείεται να τον ενημέρωσε για την απόφασή του.

Δήλωση Ρουσόπουλου

«Είναι μια εξέλιξη που δεν μας εκπλήσσει. Ο ίδιος θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του στην πολιτική σκηνή. Η Νέα Δημοκρατία θα αξιολογήσει και θα συνεκτιμήσει την όλη υπόθεση σε βάθος χρόνου» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Θόδωρος Ρουσόπουλος, σχολιάζοντας την απόφαση Αβραμόπουλου για αναστολή της λειτουργίας του ΚΕΠ.

Τελευταία ενημέρωση 22:10

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024