Η μεγάλη ημέρα έφτασε. Ομολογώ ότι μέχρι να φτάσω στο γήπεδο ήταν όλα λίγο περίεργα. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν αισθητή, είχες το αίσθημα ότι μία μπόρα ετοιμάζοταν να φτάσει αλλά τελικά δεν την αισθανθήκαμε ποτέ. Το προηγούμενο βράδυ 50 ΝΑΖΙ βρέθηκαν στη φυλακή ύστερα από επεισόδια που περιορίστηκαν στο Κρόιντσμπεργκ, όπου και σήμερα όποιον Γερμανό ρωτήσαμε μας είπαν να αποφύγουμε να πάμε.
Ωστόσο στο υπόλοιπο Βερολίνο έγιναν ειρηνικές συγκεντρώσεις με Γερμανούς κάθε ηλικίας να κρατάνε γαρίφαλα και κόκκινες σημαίες γιορτάζοντας την επέτειο της Πρωτομαγιάς.
Κάποιοι έκαναν παρέλαση με τις βέσπες τους και κάποιοι άλλοι παρέλασαν με δυνατή ηλεκτρονική μουσική να τους συνοδεύει.
Στα δύο αεροδρόμια Τέγκελ και Σόνεφελντ έφτασαν τα… καραβάνια των Ελλήνων φιλάθλων χωρίς να συμβεί το παραμικρό, όπως έγινε και μέχρι στιγμής που γράφω το post λεπτά πριν ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός.
To γήπεδο γεμίζει και στις τέσσερις άκρες του O2 έχουν μοιραστεί οι φίλαθλοι των τεσσάρων ομάδων του φάιναλ φορ. Προς το παρών οι φίλαθλοι της ΤΣΣΚΑ και της Μπαρτσελόνα έχουν την τιμητική τους με τους Έλληνες να παρακολουθούν σε ήρεμους ρυθμούς.
Μία μικρή αναστάτωση υπήρξε στο… στρατόπεδο του Ολυμπιακού αλλά όπως ήδη ενημερωθήκατε από το in.gr/sport ο Γιάννης Μπουρούσης είναι υγιέστατος και πανέτοιμος.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού το πρωί πήγαν και έκαναν σουτ και επέστρεψαν στο ξεναδοχείο για ξεκούραση.
 
Αυτά τα ολίγα προς το παρών, τα υπόλοιπα μετά το ματς…