69

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Γουντς πρόκειται να αντικαταστήσει τον Μάρλον Μπράντο στην ταινία Scary Movie II, μετά την αιφνίδια αποχώρηση του δεύτερου λόγω προβλημάτων υγείας.

Όπως γράφει ο Guardian, ο Μάρλον Μπράντο προσβλήθηκε από οξεία πνευμονία λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες. Από εκεί πήρε εξιτήριο, αλλά βρίσκεται ακόμη σε στάδιο ανάρρωσης. Έτσι δεν στάθηκε δυνατόν να συμμετάσχει στην ταινία, παρά το γεγονός ότι θα εμφανιζόταν στις πρώτες σκηνές της και για λίγα μόνο λεπτά.


Σύμφωνα με ανακοίνωση των παραγωγών, ο αντικαταστάτης του θα είναι ο 54χρονος Τζέιμς Γουντς. Αγνωστο παραμένει αν αυτός θα αμειφθεί για τη συμμετοχή του στο φιλμ με τον ίδιο παχυλό μισθό που θα λάμβανε ο Μπράντο, περίπου ένα εκατ. δολάρια (380 εκατ. δρχ.), για λίγες ημέρες γυρισμάτων.


Ο Τζέιμς Γουντς είναι γνωστός από τς ερμηνείες του στις ταινίες Salvador (1986), Best Seller (1987), Οικογένεια από δεύτερο χέρι (1989), Casino (1995), Nixon (1995), Η κόρη του στρατηγού (1999).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ